Similar Posts

8 Comments

  1. Vi har ikke et svar på dette, men vi tænker at den ikke er blevet lukket ordenligt. Vi kan ikke lige se hvad grunden ellers skulle være.

  2. Man kan tydeligt se, at ‘sprækken’ opstår samtidig med at bilen får stabilitets problemer. Mon ikke det hænger sådan sammen at det var en mekanisk fejl?

  3. Uden at jeg med sikkerhed kan sige dette, så tror jeg personligt at det skyldes at der opstår sådan et stort pres i den side, sådan en stor G-påvirkning under styrtet, at hele bagsmækken rykker sig løs. Troels Vollertsen kommer jo med en ret høj fart og får nærmest smidt bilen sidelæns, hvor al vægt bliver smidt over i den ene side af bilen, hvorved bagsmækken går løs.

  4. Hvis man kender Troels fra tidligere, så ved man at han endnu ikke har bygget noget der kan holde…Han kørte show til DHB med en Focus…den måtte slæbes i mål. Det er en konstruktionsfejl på bilen, for det er ikke klappen men skærmen der bukker sig….den er garanteret blød som smør på langs og derfor vrides den helt vildt…. køb aldrig noget den mand har haft fingre i. Enten eksploderer det, eller også kører det som en pose kartofler….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *