Hvis du ser denne hvide Range Rover Sport, så er den savnet fra Brøndby Strand.

Natten til søndag den 24 marts fra omkring klokken 02:15 og frem, forsvandt bilen sporløst fra parkeringspladsen. Ejerne af bilen, har stadigvæk begge nøgler, så de formoder at låsen er ‘hacket’ og bilen stjålet derefter. Hvor bilen holdt placeret, var der heller ingen glasskår, efter eventuelt indbrud.

Bilen er en hvid Range Rover Sport fra 2015, med en 4,4-liters V8 motor under hjelmen.

Særlige kendetegn er at der sidder tape på chaufførdøren øverst i kanten (som muligvis er fjernet), den har røde bremsekalibre som er slidt bagpå og så er der ridser på fælgene foran.

Bilen er efterfølgende set ved Gammelkøge Landevej ved ‘Strandens frisør’ i Brøndby Strand.

Ser du bilen kan Raja kontaktes direkte på 3144 7200. Der er 10.000 kroner til den, som leder ejeren tilbage til bilen!

LÆS OGSÅ: Se flere efterlyste biler her

Raja fortæller om sin Range Rover Sport:

“!!!! Dusør på 10.000kr til den som kan hjælpe os med at få bilen tilbage !!!! Natten til søndag d. 24. Marts kl 02:15 blev denne fantastiske bil stjålet i Brøndby Strand! Det er en Range Rover Sport fra 2015 med 4.4 V8, det står også bag på bilen. Vi går ud fra at alarmen blev hacket og bilen blev kortsluttet, da vi har begge bilens nøgler på os, og der ikke er knust nogle ruder på bilen. Der ihvertfald ingen glasskår der hvor bilen var parkeret inden det skete. Sidst set ved Gammel køgelandevej ved Strandens frisør i Brøndby Strand Kendetegn på bilen: Tape i chaufførdøren øverst i kanten. Røde Brembo Bremsekaliber (bag i er den slidt) Ridser på fælgerne foran Ring til os på 31447200 eller skriv en pb til Raja Muneeb Ahmed hvis du ser/ved noget. Må meget gerne deles, tak på forhånd…”