I år bliver Pro-Street.dk hele 5 år. Dette fejrer vi med et biltræf/event traditionen tro i Kirstinehøj på Amager. Her vil være udstillede biler, pokaler og præmier til de flotteste, pølsevogn og meget mere.

Billederne er fra CPH Mix Meet 2006
Kom til fødselsdag i Kirstinehøj på Amager, søndag den 10-10-2010. Vi viser fede biler frem, forhandlerne viser deres nyeste biler, der kommer rullefelt så du kan se din bils hestekræfter, pølsevognen er på pladsen og vi giver pokaler og præmier til pladsens fedeste biler.
Vi vil gerne fejre vores 5 års eksistens, og dette skal være sammen med alle jer!

Det hele kommer til at foregå på p-pladserne foran Harald Nyborg og Daells Bolighus, som vi har fået lov at låne til formålet.
Adressen er:
Harald Nyborg / Daells Bolighus
Kirstinehøj 60
2770 Kastrup

Hele showet kommer til at løbe fra klokken 12 til 15, og udstillingsbilerne ankommer fra klokken 11.
Man vil kunne stemme på pladsens fedeste bil, og af dem der stemmer trækkes der lod om tre gavekort a 500 kr. til Hermans Coffee & Tattoo, som du kan bruge til en fed tattoo eller give den til en du holder af!

 

Vi udlover derudover følgende præmier:
1 pladsen:
1x adgang til Scandinavian Custom Show i Bella Centeret fredag den 12 november fra Streetfire.dk. Her følger to indgangsbilletter med til showet, samt deres velkendte og underholdende afterparty. Vinderbilen kommer derudover til at deltage i konkurrencen om at blive nordens fedeste bil!
Bilvask.nu sponsorerer et poleringskursus – værdi 1000 kr.
2 pladsen: 1x gavekort til Bilxperten Glostrup – værdi 1000 kr.
3 pladsen: 2x lugtfjerner flasker fra Biospray.dk, hvis du har noget i bilen der lugter!

Ud over alle disse fine præmier, kommer NatMekanikeren og ruller biler med sit mobile rullefelt. Til alle dem som stemmer på pladsens fedeste bil, udlover vi 3x gavekort til Hermans Coffee & Tattoo – værdi a 500 kr. stk., som du enten selv kan bruge eller give til en du holder af.

Og hvad gør du hvis du gerne vil udstille? Så sender du en mail på Info@pro-street.dk og vedhæfter billeder af din bil, samt navn og nummer så vi kan få fat på dig.
På grund af begrænset plads, tillader vi os dog at udvælge bilerne i tilfælde af massiv tilmelding.

TILMELD DIG PÅ FACEBOOK! Hvis du mener du kommer, så tilmeld dig på Facebook lige her!

– Så kom ud og spis en pølse, se en masse fede biler og få en super hyggelig dag! Måske er det Dig der kommer hjem med et gavekort!

Se de sidste nye info om eventet her.
Se nogle af deltagerbilerne her.

Tak til alle vores sponsorer:
Bilvask.nu
Hermans Coffee & Tattoo
Streetfire.dk
Bilxperten Glostrup
Biospray
Natmekanikeren

Vi ses i Kirstinehøj 60, 2770 Kastrup søndag den 10-10 fra klokken 12-15!