Når man bare ikke kan få hestekræfter nok

Mercedes-Benz S63 AMG Cabriolet er udstyret med en 4,0-liters V8 motor der producerer 603 hestekræfter, når du får bilen leveret fra fabrikken i Stuttgart. Det er ikke en af de biler, hvor man savner kraftoverskud.

Men det mener det tyske tuningsfirma Posaidon altså at den gør, så de har været i gang med den helt store operation ude foran hvor klaveret ligger.

Denne udgave som Posaidon har leget med er dog den pre-faceliftet udgave, som benytter en 5,5-liters V8 motor med 577 hestekræfter og 900 Nm. Der er så boret lidt i cylindrene og de er forstærket med nye stålbøsninger. Derudover er ventilfjedrene forstærket, så motoren minder lidt om den velkendte 6,3-liters vi kender, fra nogle af de lidt ældre Mercedes’ modeller.

To nye turboladere har også fået plads under hjelmen, samt nye indsugninger og en stor intercooler. Elektronikken i bilen har også været under kraftig modificering ligesom gearkassen, for at  kunne håndtere de mange ekstra kræfter.

Resultatet i denne luksuriøse cabriolet er intet mindre end imponerende, den er nu ligeså kraftfuld som Mercedes Project One. Motoren levere nu 1005 hestekræfter og massive 1400 Nm. Den lader vi lige stå et øjeblik…

Ja du læste rigtig 1005 hestekræfter og 1400 Nm! Det er ganske enkelt imponerende. Nu er tiden fra 0-100 km/t også nede i et niveau hvor de færreste kan være med: 2,9 sekunder skal den bruge, på denne sprint.

[nggallery id=925]