Den opdaterede McLaren P1 er et one-off-projekt til en kunde i mellemøsten

McLaren Senna er, i øjeblikket, det sidste nye fra folkene i Woking, men firmaet Lanzante arbejder på at puste nyt liv i den ligegodt 6 år gamle McLaren P1 ved at bygge en Longtail-variant. Det er nok de færreste, der er bekendt med Lanzante, men firmaet har været en del af produktionen af den vanvittige 986-hestekræfters McLaren P1 LM, samt den gadelovlige version, P1 GTR.

                                                                  McLaren P1 GTR

På nuværende tidspunkt er der ikke nogle informationer omkring den nye bil, ud over ét enkelt teaser-billede, der viser fronten af bilen der får en større splitter og ventilationsgeller over forhjulene.

Tilnavnet ‘Longtail’ giver et praj om hvilke ændringer vi kan forvente at se. Hvis opgraderingerne vil følge de samme retningslinjer som vi så på McLaren 675 LT, kan vi forvente at se store ændringer på aerodynamikken på bilens bagparti. Måske endda den samme enorme spoiler som på P1 LM og GTR, samt en revideret diffuser.

Hvis Lanzante vælger, ikke at lave nogle ændringer i motorrummet, vil P1 GT Longtail have mindst 903 hk fra den standard P1-motor eller 986 hk, hvis de vælger at bruge motoren fra en P1 GTR. Lanzante udviklede et udstødningssystem af inconel til P1 LM, hvilket måske kan finde vej til LongTail-versionen.

McLaren P1 GT Longtail er ifølge ‘Drive Tribe’ en one-off, der bygges under bestilling fra en kunde i mellemøsten.

[nggallery id=822]