Novitec gør 720s mere unik

Når det kommer til tuning og modifikationer af superbiler, kan det godt blive hårdfin balance mellem at holde det originale look, men også samtidig at lave ændringer der ligner noget som kunne være originalt. Dette mestre Novitec, specielt på denne McLaren 720s.

Den nye Novitec McLaren 720S har fået monteret et nyt aerodynamisk bodykit, som indeholder en spoiler “læbe” ovenpå den originale spoiler, sideskørter og en ny bag diffuser som får bilen til at se mere aggressiv ud.

Indsugningshullerne i kølerhjelmen og luftindtagne i siden er blevet modificeret, sidespejlene og ikke mindst indstigningslisterne i bunden af døren er ændret. Alt sammen er selvfølgelig udført i kulfiber.

Novitec har smidt de originale fælge ud og erstattet dem med et sæt 20″ foran og 21″ på bagakslen. Fælgene kommer i farverne sort, sølv eller antracit grå. Novitec tilbyder dog og male fælgene i lige netop den farve kunden måtte ønske. Udover fælge kan man tilvælge at få sænket sin 720S, med et sæt sænkningsfjedre. Novitec tilbyder desuden også et spacer kit, der får hjulene til og sidde perfekt på bilen.

Udstødningen kan også ændres til rustfrit stål, med spjæld styring der giver chaufføren mulighed for at styre lyden fra udstødningen.

Ekstra power

På motor siden har vi en 4,0-liters bi-turbo V8-motor, som der standard yder 710 hestekræfter og 770 Nm. Novitecs motoreksperter har været inde over og fintunet lidt på motoren. Så nu yder den 794 hestekræfter og et vildt moment på 878 Nm!

Med dette kit er bilen i stand til at gå fra 0-100 km/t på 2,7 sekunder, mens 0-200 km/t tager 7,5 sekunder. Topfarten lyder på 346 km/t, hvilket er en smule mere end en standard 720S.

[nggallery id=895]