Tyske Novitec har kigget lidt nærmere på noget af det sidste V12, vi muligvis ser fra Ferrari af pga alle de nye emissionskrav. Der er tale om 812 Superfast, som fra fabrikken lyder monster godt. Men afspil videoen længere nede i artiklen, og du vil finde ud af at Novitec har tryllet lidt med udstødningssystemet på bilen. Lad mig her komme med en advarsel, hvis du er headset bruger.

Novitec har givet den fuldskrue på denne N-Largo, både det ydre men i særdeleshed også det indre. Den hvide bil vi ser i videoen er dog solgt til en kunde, men den er blevet bestilt med lilla interiør, hvilket er en smagssag om man synes om det. Her er vi ikke i tvivl, det er spot on. Bid mærke i kulfiber indlæggene i kabinen har fået et lilla twist også, så det matcher stoffet på sæder og døre.

Den ydre del af N-Largo 812 har også fået nogle markante ændringer, bilen er blevet hele 14 cm bredere på bagenden med de store “skuldre” Novitec har monteret, krydret med spoileren på bagenden har bilen fået et markant mere aggressivt udseende. Ude foran på kølerhjelmen er der blevet plads lidt mere kulfiber lir i form af nogle “luft” indtag i hjelmen.