Efter at Novitec for nogle dage siden løftede sløret for deres Tesla model 3, der havde fået lidt nænsom styling i form af lidt kulfiber hist og pist, er de nu tilbage med en overhaling af en gal hingst, fra Maranello.

Novitec er kendt for og være et tuningsfirma, der forstår at bevare lidt af det originale touch og deres 488 Pista er bestemt et godt eksempel på dette.

Ved første øjekast ligner den næsten en standard 488 Pista, men ved nærmere eftersyn er det tydeligt at bilen har været forbi tyskerne.

Alt det udvendige kulfiber som Novitec har udviklet til denne hingst, er blevet udviklet i deres egen vindtunnel, med henblik på at opnå den mest optimale downforce og aerodynamik.

De originale fælge er væk, og det har givet plads til et sæt af Novitecs egne hjul. 21″ foran og 22″ på bagakslen.

Til og komplimentere fælgene er undervognen blevet sænket med hele 35 millimeter. Skulle du have brug for at komme henover villavejens bump, kan fronten naturligvis hæves igen med 40 millimeter.

Men hvad er en Novitec Ferrari, uden flere hestekræfter? Ikke det samme ihvertfald. Så det har tyskerne selvfølgelig også sørget for, at der er sket lidt under hjelmen.

Den 3,9 liters twin-turbo motor yder ganske fint fra fabrikken af, nærmere bestemt 711 HK og 740 Nm.

Novitec har formået og vride 791 HK og 898 Nm ud af V8 motoren.

Det betyder at 0-100 km/t er overstået på 2,7 sek, hvor 488 Pista gør det på 2,85 sek. originalt.

Topfarten er nu på 345 km/t, hvor den førhen var på 340 km/t.

Udstødningssystemet har også fået en overhaling, så den nu lyder som en rigtig Ferrari skal. Novitec har nemlig udviklet deres helt eget system til bilen – hør lyden i videoklippet under galleriet