Jaguar I-Pace er netop kåret til Årets Bil i Tyskland, noget der beviser at finalepladsen i Danmark er fuldt fortjent, udtaler Jaguar Land Rovers Skandinaviske pressechef Søren Hyltoft.

Jaguar I-PACE vinder titlen som Årets Bil i Tyskland foran 58 konkurrerende biler. Køredynamik, ydelse og stil afgjorde sagen.

Mens der stadig er spænding om, hvilken bil, der vinder titlen som Årets Bil i Danmark 2019, er den sag afgjort i Tyskland. Det blev nemlig Jaguar I-PACE. I konkurrence med ikke færre end 58 andre biler, trak den det længste strå.

Bag kåringen står 14 tyske ekspertjournalister, som især hæftede sig ved bilens køredynamik, design og stil.

Jens Meiners, jurymedlem for Årets bil i Tyskland og juryens talsperson sagde: “Jaguar I-PACE er ikke bare den første premium elektriske bil fra en etableret producent. Den gør også kompromisløs brug af fordelene af arkitekturen i en elektrisk bil”.

“Ydelsen er imponerende og designet og de praktiske funktionene er helt unikke, hvilket er derfor I-PACE til slut blev vinderen trods stærk konkurrence.”

Juryen bag kåringen vurderede blandt andet design, ydelse, køreoplevelse, og havde den også på bane.

Efter at have modtaget prisen sagde Jaguar Land Rovers CEO, Prof. Dr. Ralf Speth: “Vi er ekstremt stolte over at modtage denne hæder fra de tyske medier med vores første helt elektriske bil, Jaguar I-PACE. At få den i et land med så mange hjemlige premiummærker betyder meget”

Jaguar I-Pace er Årets Bil i Tyskland
Finalefeltet til Årets Bil 2019 i Danmark. Ford Fiesta, Hyundai Kona EV, Jaguar I-Pace, KIA Ceed samt Peugeot 508

I-PACE er også shortlistet for Women’s World Car of the Year Award, sammen med sin søsterbil E-PACE kompakt-SUV. Vinderen bliver offentliggjort den 12. november.

Også i Danmark er der glæde over den tyske pris.

“Jeg synes det er fantastisk, at I-PACE er valgt til Årets Bil i Tyskland. Det understreger jo, at finalepladsen i Årets Bil i Danmark ikke er et lucky punch – men derimod fuldt fortjent. Om den vinder titlen  – det må tiden vise”, siger Jaguar Land Rovers Skandinaviske pressechef Søren Hyltoft.