Overvejer du at tage af sted? Læs herunder hvad du blandt andet kan opleve på den fartglades messe i Fredericia!

Har du, som så mange andre gået og tænkt på at NU skulle det bare være? Nu skulle du altså bare hive enten far eller søn med ud og høre dækhvin, lugte brændt gummi og se biler i lange baner?

For så er ”Fast and Furious Car Show 2013” lige stedet for dig! Bilerne er som hevet ud af diverse Fast and Furious film. Top tunede, top gejlede og fulde af lir, er blot nogle at de få ingredienser til bilerne der er udstillet indenfor i Fredericia Messecenter.

Får lugten af brændt gummi og dækkene som skriger hen ad asfalten også din indre mand til at kigge lidt ekstra frem? Så er Drift-området på messen helt sikkert det perfekte sted til dig!
Her kan du nemlig se både nybegyndere og professionelle smide sig sidelæns rundt i svingene på den opstillede bane.

Hvis du gerne vil have lidt mere med, kan du tage en smut forbi pitten hvor du kan få en snak med de forskellige mekanikere eller kørere.

 

Er du derimod til flotte, skinnende rene og tunede biler skal du søge indenfor i messecenterets stor haller hvor der vil stå den ene fede bil efter den anden.

Men, det hele handler da ikke kun om bilerne, det ved vi vidst alle godt. Damerne er der også!
Og i rigelige mængder. Lidt godt til øjnene skal vi mænd jo også have.

Men for ikke helt at afskrække mindre besøgende er der da mulighed for at prøve en rodeotyr, få taget et billede indeni en tro kopi af Bumle, og måske et billede ved siden af Lynet McQueen.

Vi har taget en hel masse videoklip som vi har bikset sammen til jer derhjemme som måske vil have et indblik på messen. Det kan du se herunder!

http://www.youtube.com/watch?v=y57_XsGS6FY&feature=youtu.be