Tirsdag den 24 oktober, forsvandt denne gule Volkswagen Golf ‘R32’ fra ejeren, da den holdt parkeret bag Cirkle K ved Bårse Runddel på Sydsjælland, i tidsrummet 04:00-05:00.

Bilen er sidst set af ejeren selv, da den kom kørende på motorvejen i modsat retning, sydgående, mellem Vordingborg og Farøbroen, fredag aften den 3 november, omkring klokken 21:45.

Bilen, som kan kendes ved sin meget markante gule farve og R32 kofangere, er en V6 4Motion variant fra 1998, og derfor ikke en original R32. Bilen havde på forsvindings tidspunktet også en masse klistermærker, som ses på billederne.

Da bilen forsvandt, havde den monteret nummerpladerne: GB 78 390.
Bilens originale nummerplader er højst sandsynligt blevet udskiftet siden tyveriet.

Andre kendetegn på bilen er det specielle rat. Trykladningsurene er dog taget ud af bilen, mens diverse duft ting på instrumentbordet højst sandsynligt ikke er der mere. På midterkonsollen kan bilen kendes ved de mange “stickerbombs” klistermærker, og i kabinen er der heller ingen bagsæder, da bilen er på papegøjeplader. Udefra kan den kendes ved at den mangler noget på bagkofangeren i midten nederst, mens den heller ingen bagrude visker her monteret.

Skulle du støde på bilen, også gerne med andre nummerplader, så skynd dig at tage et billede af den og dernæst kontakt lokale myndigheder eller ejeren på Facebook. Du finder hans profil lige her.

Der udloves en dusør til den person, som får bilen tilbage til rette ejer.

[nggallery id=718]