Nu er Model 3 Design Studio åbnet offentligt på Teslas hjemmeside i flere europæiske lande, deriblandt Danmark, så vi nu har mulighed for at designe Model 3 på hjemmesiden. Reservationsholdere har i de forrige uger haft mulighed for at bestille deres Model 3 for at få de første leveringer, som indledes i februar. Nu åbnes konfiguratoren offentligt på Teslas hjemmeside hvilket gør det muligt for alle, med eller uden en reservation, at designe deres Model 3 i Teslas Design Studio.

Specifikation

Den masseproducerede Model 3 er en vigtig milepæl for Teslas mål om at gøre elbiler tilgængelige for alle og dermed accelerere verdens overgang til bæredygtig energi.

Model 3 kombinerer branchens førende drivlinjeeffektivitet, aerodynamik og karosseriteknologi for at levere den bedste rækkevidde sammenlignet med andre elbiler til prisen. Model 3 Long Range har dobbelt motor med firehjulstræk en WLTP-rækkevidde på op til 560 km. Teknologien bag drivlinjen i Model 3 er designet med henblik på udholdenhed, en teknologi som allerede er bevist ved de mere end 15 milliarder elektriske kilometer, som vores nuværende flåde har kørt blandt Model S og Model X.

Tesla Model 3

Opdateringer

Model 3 vil ligesom vores andre modeller fortsat modtage gratis over-the-air softwareopdateringer, som tilføjer og forbedrer funktioner over tid. Premium Connectivity er inkluderet som standard i et år og omfatter kort med satellitvisning og trafikvisualisering i realtid, Spotify og opdateringer via Wi-Fi og mobilnetværk.

Et voksende ladenetværk

Alle Model 3 kunder vil have adgang til vores globale Supercharger netværk med betaling efter forbrug. Netværket, som er reserveret eksklusivt til Tesla-ejere, tæller i dag mere end 3600 Superchargers fordelt på 430 Supercharger stationer i Europa og er fortsat stigende. I Europa kommer Model 3 med indbygget CCS ladeport, hvilket gør bilen kompatibel med tredjeparts ladenetværk. Alle disse muligheder giver vores kunder adgang til det mest udbredte og fleksible ladenetværk på markedet.

Priser

Model 3 Long Range dobbelt motor med firehjulstræk starter fra DKK 464.724 og Model 3 Performance fra DKK 576.044.