At denne GT63 S har fået flere kræfter, kommer næppe som den helt store overraskelse. Men at Brabus har formået, at hive så mange hestekræfter ud af den 4,0 liters V8 motor er alligevel imponerende. En effekt forøgelse på hele 159 hestekræfter, det er noget der kan mærkes når speederen trædes i bund. Moment kan man vidst roligt sige at dette autobahn missil har rigeligt af efter tuningen, 1000 Nm er det blevet til, det burde være nok til og kunne trække skindet af en kakaomælk.

0-100 km/t er overstået på blot 2,9 sekunder, tophastigheden er angivet til 315 km/t hvilket er det samme som den originale GT63 S.

Hvis du sidder og undre dig over hvor Brabus har hentet alle hestekræfterne henne, så skyldes det to nye turboladere, og en remap af ECUen.

For at få lidt øget downforce har Brabus tilføjet lidt kulfiber, specielt den nye frontspoiler er ikke til og tage fejl af. Udstødningen er der også blevet pillet lidt ved, og blevet tilføjet titanium afslutning på udstødningssystemet.

21″ foran og 22″ alufælge bagpå, 10-spoke design fælge. Det er første gang disse fælge sidder på et Brabus projekt. En ny styre enhed til bilens luftundervogn har gjort det muligt og sænke bilen med 25 mm, for og få et lavere tyngdepunkt og for at få GT63 S mere aggressiv ud.

Interiøret er ret lækkert i en standard GT63 S, men efter turen hos Brabus kan du få tilført lidt ekstra lir til kabinen. En fed kombination af læder og alcantara i et væld af farver, kun fantasien sætter grænser her.