####

Den danske sommer anno 2018 har været uden sidestykke. Solen har været på seriøst overarbejde, og der er sat et væld af såvel solskins- som varmerekorder. Det er megalækkert, og giver rig mulighed for at få vist sin bil frem fra sin mest lækre side – men det kan også være en bekostelig affære, at få stylet sin bil i tip-top sommerstand.

Find de billige lån

Hvis du er på jagt efter nyt lir til slæden, men ikke helt har stakater nok i kisten til at finansiere dine drømme på egen hånd, kan du jo altid låne. Men ligesom alle børn ved, at de skal se sig for, inden de går over vejen – og at man aldrig må gå i vandet uden en voksen – ved du også, at det koster penge at låne penge.

Derfor bør du altid gå lidt i research-mode inden du napper et lån, så du finder de billige lån og undgår de dyre. Der er jo ingen grund til at betale for meget for sine penge. Men selvom billige lån måske objektivt er billige, så skal man jo også huske at spørge; i forhold til hvad?

Billige lån er jo et relativt begreb, da det som hovedregel er dyrt at låne. Derfor bør du sikre dig, at du har helt styr på renter, gebyrer og ÅOP, inden du sætter din autograf på et lånebevis. Mange har især brændt nallerne på de famøse kvik- og SMS-lån, som kan have omkostninger på flere hundrede procent.

Sommerfælge 2018

Så længe du husker at bevare fornuften, og sætter dig ordentligt ind i låne-verdenen, så er det ikke nødvendigvis en dårlig idé, at låne penge til f.eks. nye sommerfælge. Det kan jo være en temmelig dyr investering, men også en, som kan holde i mange år – medmindre du er typen, som elsker at slibe kantstenen, selvfølgelig.

Et godt bud på en sommerfælg afhænger selvfølgelig meget af, hvilken bil de skal sidde på, samt hvordan din personlige smag er. Men hvis du nu f.eks. har en Fiat 500, så kunne ”Anniversary 45” fra OZ Racing måske være et bud. Det er i hvert fald en fælg, der i den grad får den ellers allestedsnærværende Fiat 500 til at skille sig ud fra mængden. Prisen er ca. 3000 kr. pr fælg, uden dæk. Det vil sige ca. 12.000 kroner for et sæt á 4 fælge, og så kommer dækkene oveni.

Har du en lidt større bil, kunne de nye BBS CC-R fælge måske være et bud? De er lavet i den klassiske BBS-stil, men alligevel med et moderne tvist. Disse fælge er dog stadig så nye, at vi ikke har de aktuelle priser for dem. Men med tanke på, hvad BBS normalt vil have for deres varer, er et bud på omkring 7-10.000 kroner pr. fælg næppe helt ved siden af.

Uanset om du er mere til OZ end BBS, eller om det er noget helt andet du drømmer om at få råd til, ønsker vi fra Pro-Street dig en lang, god og gældfri sommer.