ABT Audi RS6-E:

Her er den, og hvad siger i til den? Mød den nye ABT Audi RS6-E, som forventet har ABT presset endnu flere hestekræfter ud af Audi RS6 Performance, så den nu yder intet mindre end 1000 hestekræfter, når der bliver trykket på lynet. Og den derved kombinere forbrændningsmotor og el motorer, dette er ABT’s første forsøg i og udvikle en hyper hybrid, dette er blot en prototype, så den kan desværre ikke købes endnu. Men de arbejder på højtryk, i det tyske på og få gang i produktionen, af verdens første hybrid RS6.

Lige over 1018 hestekræfter:

0-100 på 3.3 sekunder….. I en familie container, det er altså ret fedt. Kræfterne kommer fra den velkendte 4.0 liters V8, der yder 730 hestekræfter i denne variant. Det vil sige at de resterende 288 hestekræfter kommer fra hybrid systemet. Der aktiveres ved hjælp af en knap på rattet.

Hvordan virker det:

Fra 0-100 er det ren V8, man skal nemlig kører over 100 km/t før at “NOS” funktionen bliver aktiv. Men trykker du da på knappen. Sker der virkelig ting og sager, hybrid systemet bliver aktiveret og sender ekstra 288 hestekræfter direkte om på baghjulene. Se bare hvordan Daniel ABT og hans film mand flyver tilbage i sædet ved affyring af RS6-E der mildest talt er en raket.

[nggallery id=854]

https://www.youtube.com/watch?time_continue=822&v=Pxak7Xqwphk