Kør selv-ferie med tv-streaming

####

Kør selv-ferie er fantastisk. Det giver nemlig en masse frihed på turen, og du kan selv bestemme, hvornår der skal holdes pauser, og om du skal opleve nogle seværdigheder undervejs.

Hvis du har børn med i bilen, kan der dog være risiko for, at køreturen kan føles ekstra lang. Hvis du vil slippe for spørgsmål og råb som ”far, hvornår er vi der?” og ”jeg keder mig”, kan du med fordel overveje TV-streaming fra YouTv.

Med streamingtjenester er der lagt op til mange timers forrygende underholdning for både store og små. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan en streaming-app kan være din hurtige og nemme løsning på en god familieferie.

Vælg alle dine favoritprogrammer med bland selv-kanaler

Med TV-streaming fra YouTv kan du se, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Du kan ofte vælge mellem en lang række af de mest populære TV-kanaler og forskellige streamingtjenester.

Med TV-streaming med streaming-app har du endda mulighed for at tage film og underholdning med på farten. Fortryder du dit valg af streamingtjenester, eller vil du bare hellere se noget andet, kan du nemt udskifte en tjeneste.

Du har den ultimative valgfrihed til at se dine favoritprogrammer, og det er nemt at komme i gang med at nyde det bedste og mest aktuelle indhold.

Når du har tilmeldt dig, skal du blot bruge en skærm og en stabil internetforbindelse – så er du i gang. Du kan se YouTv på alle dine skærme, heriblandt mobil og tablet samt computer, Apple TV og via Chromecast.

Se alle dine yndlingsfilm med flere TV-kanaler og streamingtjenester

Uanset om du eller børnene er til reality, dokumentar eller sport, kan du med stor sandsynlighed sammensætte en række bland selv-kanaler, så hele familien er godt underholdt.

Du kan blandt andet vælge mellem populære kanaler som DRTV, TV 2, TV3, og MTV, ligesom der også er en lang række af spændende streamingtjenester, heriblandt HBO Nordic, Viaplay og C More.

Det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for sammensætningen af din TV-løsning.

Der er mange fordele ved at streame, og når du er på farten, har du mulighed for at gense dit yndlingsprogram i op til 48 timer, efter at det har været sendt i TV.

På den måde går du aldrig glip af, hvad der er vigtigt for dig. Derudover kan du logge på i alt fem enheder og streame fire film på samme tid, hvilket giver en enorm frihed til at se netop den film eller serie, som du drømmer om.

Miks dine TV-kanaler, så de passer til dine ønsker og behov

Din pris på TV-streaming afhænger af dit abonnement. Som udgangspunkt betaler du en fast pris hver måned for de kanaler og tjenester, som du selv har valgt, og derudover følger der typisk en række andre faste film og serier med i prisen.

Der er altså mange gode film- og seriemuligheder med streaming. Så længe du har en internetforbindelse, kan du streame overalt. Det er din garanti for suveræn underholdning for både store og små – også når du er på farten.