####

Selvom Apple leverer kvalitet gang på gang, bliver det ofte til en halvdyr fornøjelse for mange. I 2020 er det anderledes med den nye iPhone SE, der er en prisvenlig iPhone med alt det, du har brug for.

Den nyeste topmodel, iPhone 11 Pro, er spækket med lækre features og funktioner, der giver dig en endnu større køreglæde. Her får du blandt andet en fantastisk GPS-funktion samt stemmestyring, så du ikke behøver at have hænderne fri for at betjene den.

Men hvad er forskellen på topmodellen iPhone 11 Pro og det billigere alternativ, iPhone SE? Det kigger vi nærmere på her.

Samme chip giver samme styrke

Da iPhone 11 blev lanceret i 2019, kom den med en fantastisk chip, der sørgede for den hurtigste telefon fra Apple til dato. A13 bionic-chippen er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde, og derfor kan du fuldkommen gnidningsfrit benytte dig af apps, streaming og GPS-funktionerne, som du vil. Det samme gør sig gældende i iPhone SE 2020, der har fået samme chip indbygget, og derfor arbejder lynhurtigt.

Når vi ser på de to modellers fysiske form, er der her en mærkbar forskel. Den nye iPhone SE har samme udformning som den velkendte iPhone 8. Derfor kommer den med den klassiske touch-knap og en 4,7” Retina HD touchskærm.

Her finder vi en stor forskel, idet iPhone 11 Pro er udstyret med en bedre og større skærm. Her får du en 5,8” Super Retina XDR OLED-skærm uden den klassiske touchknap.

Kamera og andre funktioner

Kameraet er efterhånden afgørende for vores valg af smartphone. I iPhone 11 Pro, finder du det bedste kamera fra Apple til dato. Du får nemlig et 12 MP tredobbelt kamera, der giver dig nogle helt unikke kameramuligheder.

Du har mulighed for 10x digitalt zoom, og så har frontkameraet 12 MP-opløsning.
Selvom iPhone 11 Pro virkelig leverer på kamera-fronten og iPhone SE 2020 er et billigere alternativ, betyder det heldigvis ikke, at du helt og holdent skal vinke farvel til det gode kamera. Du får her et 12 MP-kamera med en række af de samme funktioner som ved den anden model.

For begge modeller gælder det, at de er din trofaste makker på køreturen – naturligvis på fuldkommen sikker vis. Begge telefoner har en god indbygget GPS og giver dig mulighed for at downloade et væld af forskellige apps. A13 bionic-chippen sikrer dig en suveræn forbindelse overalt i verden, så du altid kan være online både i ind- og udland.

Da begge telefoner kan stemmestyres, kan du roligt tilslutte din smartphone til din bils infotainmentsystem og benytte dig af for eksempel apps til musikafspilning og vejvisning.

Prisen er den store forskel

Selvom iPhone 11 Pro er for alle, der elsker den nye teknologi og innovative brugerløsninger, er det ikke en nødvendighed for alle at få fingrene i denne.

Den helt store forskel på de to modeller er prisforskellen. Du får nemlig iPhone SE 2020 til en pris, der svarer til under det halve af en iPhone 11 Pro. Det betyder ikke, at du får under det halve i funktioner og udstyr, men derimod mere for dine penge.

Har du derfor brug for en iPhone, der kan det meste og guide dig godt på vej og rumme de apps, du måtte have brug for, kan du med fordel vælge iPhone SE. Den store forskel ligger i kameraets kvalitet samt nogle ekstra features, der for nogle vil være ren luksus.