15-02-2021: Bilen er fundet!

Vi har i fredags modtaget en glædelig besked fra ejeren Tom, som har fundet sin sorte Skoda Fabia Combi. Bilen blev fundet ikke langt fra, hvor den forsvandt, og i bilen lå flere elementer.

Fredag aften sender Tom os en besked om, at hans bil nu er fundet. Og det er faktisk ham selv, som har fundet den.

Tom var på vej til vuggestue med sin søn, da han pludselig opdager sin egen bil holde parkeret nede af en sidevej fra hvor han går. Straks får han fat i politiet, som kommer og sikre bilen, hvor der blev fundet både en mursten og en stor køkkenkniv, som ikke var Toms’. Politiet tog derfor DNA af effekterne.

Bilen har det fint, pånær en barnestol som mangler. Og så havde bilen fået lidt små brændmærker fra cigaretter. Tyvene blev desværre ikke fundet i denne omgang, indtil videre. Men nu har Politiet sikret deres DNA.

I galleriet kan du se et billede af bilen, fra da den blev fundet. Vi skulle hilse og sige tak for opmærksomheden, og vi takker selv for de mange delinger, som bilen nåede at få!


Tom har mistet sin sorte Skoda Fabia Combi

Normalt når vi efterlyser en bil, så sker tyveriet hen over natten. Men denne gang er det sket midt på eftermiddagen, nærmere omkring klokken 16:40, da Tom i går mandag den 08-02-2021 kunne oplyse, at nogle personer var stukket afsted med hans sorte Skoda Fabia Combi.

Tyveriet skete på Østerdalsgade lige ved Englandsvej på Amager, og allerede om aftenen kunne Tom meddele, at bilen var blevet set på Parmagade, med tre unge mennesker omkring klokken 18:30.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Den sorte Skoda Fabia Combi er ret standard i sit udseende, og blender derfor fint ind i den normale trafik.

Enkelte ting at kigge efter er dog, at den ikke har nogle tågelygter foran, ruderne er ikke tonede, den har normale hjulkapsler (ved mindre de er faldet af), bilen er sort med sorte tagbøjler – og så har den en ridse på bagkofangeren. Og den sidstnævnte detalje, er nok dén, som gør bilen mest unik.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BT 34 449. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Skoda Fabia Combi?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Tom direkte på telefon: 2985 5857.

Se billeder af den efterlyste Skoda Fabia Combi, i galleriet herunder: