OPDATERING: Denne grå Volkswagen Jetta er nu blevet fundet. Se en video af bilen efter fundet, lige her:

https://www.facebook.com/ProStreetDKEfterlyst/videos/565143894157873/

 

 


Nina har fået stjålet sin Volkswagen Jetta i nat i Odense

Vi har fået en henvendelse fra Nina, der er bosat i Odense. Hun savner sin grå Volkswagen Jetta, som er blevet stjålet i Odense natten til i dag.

Bilen forsvandt fra parkeringspladsen på Roersvej 40 et sted mellem klokken 01 i går aftes/nat og til i morges ved 08:30 tiden, den 23/6. Den holdt nemlig parkeret ude på parkeringspladsen, men var væk her til morgen.

Den grå Volkswagen Jetta er en 1,6-liters model med benzin motor, og er helt original. Bilen har krog monteret bagpå og et sort DK-klistermærke, samt grå VW-hjulkapsler hele vejen rundt. Der er derfor ikke som sådan nogle særlige kendetegn ved bilen.

Da denne Volkswagen Jetta forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: AT 74 637. Disse kan naturligvis være skiftet flere gange siden.

LÆS OGSÅ: Misha savner sin Volkswagen Golf Cabriolet

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Nina direkte på telefon 52 11 46 20, eller på Facebook via dette Facebook link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne blå Volkswagen Jetta?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder: