FUNDET: Bilen er fundet!

Der gik blot en enkelt dag, før at Nicklas havde sin grå BMW tilbage. En skarp borger havde set opslaget på Facebook om at bilen var efterlyst, da han pludselig kommer kørende samme sted som bilen. Borgeren fulgte efter frem til en parkeringsplads, hvor den grå BMW blev parkeret.

Herefter ankom en patruljevogn til stedet, og bilen blev sikret og er derfor nu tilbage til rette ejermand. Dog blev chaufføren af bilen ikke anholdt, da han ikke var på stedet ved ankomsten for patruljevognen. Den skarpe borger kunne dog bekræfte, at den person som havde kørt bilen, ikke var den samme fra overvågningen og altså ikke den samme person, som havde stjålet bilen i første omgang.

Nicklas’ grå BMW mangler umiddelbart kun kulfiber hækspoileren bag på, så det er heldigvis i småtingsafdelingen.

Sådan blev BMW’en stjålet

Der er blevet spurgt til hvordan bilen kan være blevet stjålet, og i henhold til overvågningen fra området hvor den holdt parkeret, kan man se at tyven har en sort enhed i hånden som han afventer med, før at han sætter sig ind og kører afsted.

Derfor ser det ud som om, at bilen er blevet stjålet med den velkendte metode, hvor nøglen til bilens signal bliver ‘aflæst’ og sendt videre ud til denne lille sorte enhed, som får bilen til at tro, at man er i besiddelse af original nøglen.

Desværre er det et ganske enkelt og yderst effektivt system, som bruges på biler med trådløs start/adgang. Denne BMW havde dog ikke trådløs start, så det formodes at signalet fra selve nøglen blev aflæst på afstand.


 

Tyvene holder ikke julefri

Tidligt om morgenen den 26-12-2020, møder en eller flere tyve op i indkørslen hos Nicklas fra Greve området. Her finder de frem til hans grå BMW 335i, som de efter kort tid får låst op og kører afsted i.

Tyveriet skete klokken 05:30, og kan på overvågningsvideoer tydligt både ses og høres, når den startes op og køres afsted. På videoen ses en mandlig person i en hvid dunjakke med hvid kasket og sorte jeans hvor hætten er trukket op over hovedet, som har en sort enhed i hånden. Han går lidt frem og tilbage ved bilen, mens han holder øje for om der nærmer sig nogle personer, før han får adgang til bilen og sætter sig ind og kører afsted. Man kan samtidig tydeligt se, at manden har et stort skæg på hagen, som er flere cm langt.

Vi må jo desværre ikke offentliggøre videooptagelserne, så dem kan vi ikke vise jer.

Da bilen forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: AN 11 467. De kan dog være skiftet mange gange siden.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Kulfiber detaljer og sorte fælge

Den grå BMW 335i skiller sig ret meget ud fra mængden af biler i trafikken, og det gør den blandt andet ved, at der på hele motorhjelmen er monteret kulfiber. Det er dog folie, så det kan muligvis være, at det bliver pillet af.

Bagpå bilen er der også en BMW M3 kulfiber hækspoiler, som dog er i ægte kulfiber. Dertil har den tydelige store sorte fælge, er sænket og har nogle udstødningsrør som får den til at larme forholdsvis meget. Specielt hvis den får lidt omdrejninger.

Da der er bygget lidt forskellige ting i motorrummet på bilen, er den ret hurtig og må formodes at have fart på, hvis man ser den.

Der var desværre ikke monteret GPS-tracker i bilen, men det ved vi også fra masser af tidligere sager, at det desværre langt fra er nok til at skræmme en tyv, da de ofte blot bruger en billig ‘Jammer’, som fjerne GPS-trackeres signal.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne BMW 335i?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Nicklas direkte på telefon 2876 6031 eller via hans Facebook profil, som du finder lige her.

Se billeder af den efterlyste BMW 335i, i galleriet herunder: