Køreskole mister tre biler

På Nykøbing Falster findes Heine Thoregaards Køreskole, som forleden blev udsat for noget ret ekstraordinært. Det var nemlig formentlig ikke nye elever til køreskolen, som dukkede op midt om natten i deres stjålne Jaguar S-Type men i stedet en flok biltyve, som stak afsted med hele tre biler.

Tyveriet skete natten til mandag den 13-04-2020, og de biler som forsvandt fra køreskolen er følgende:
– Grøn BMW 750i af ældre dato uden nummerplader
– Sort Volvo XC90 af ældre dato uden nummerplader
– Sølv Volvo S40 med nummerpladen ZV 31 166

Volvo XC90 blev fundet

Opslaget fra køreskolen på Facebook om de efterlyste biler, førte dog hurtigt til at den sorte Volvo XC90 blev fundet igen. Den var blevet parkeret ved Nykøbing Travbane, nogle kilometer fra gerningsstedet. En vaks borger spottede bilen, og kontaktede straks ejeren. Bilen blev dog fundet uden nøglen, så den kan tyvene stadigvæk være i besiddelse af.

Tyvene beskrives som nogle unge drenge. Flere oplysninger er vi desværre ikke bekendte med.

Den grønne BMW 7-serie, oplyses dog at den efterfølgende er blevet set i høj fart, køre over Frederik IX broen mellem Nykøbing Falster og Sundby i vanvittig høj fart, efterfulgt af den efterlyste Jaguar S-Type, sent søndag aften, den 12-04-2020.

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilerne som det allerførste. Du kan også kontakte Heine Thoregaards Køreskole direkte, via dette Facebook link.

HJÆLP MED AT FINDE BILERNE – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også disse biler?

Se billeder af de efterlyste biler, i galleriet herunder. (Der findes desværre kun det udvalg af billeder af bilerne, som ses herunder):