Isabell og Tor mangler deres Land Rover Defender

Natten til mandag er der sket noget yderst usædvanligt på Antvorskov Kasserne ved Slagelse. Der har nemlig været et biltyveri, som er foregået i tidsrummet mellem 20:00 søndag aften til 06:00 mandag morgen.

Denne gang er det Isabell og Tor, som savner deres noget særlige Land Rover Defender. Og det særlige ved den ses på fronten af bilen.

Forrest er nemlig blevet monteret nogle helt særlige forlygter, som giver nogle helt særlige “O-formede” ringe, inde i selve lygtehuset. Vi kender det lidt, fra den nuværende Mercedes-Benz G-Klasse.

Det er desværre langt fra første gang, at vi skal efterlyse en ældre Land Rover, så måske er de samme tyve på spil igen.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Billederne af bilen er desværre ret små. Men det er tydeligt at se bilens særlige front, som nok er det der gør den allermest unik i sit udseende. Lyset i forlygterne afgiver et blåligt lys, og det er der ikke ret mange Land Rovere som kører rundt med.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BW 73 679. Men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Land Rover Defender?

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Isabell direkte på telefon: 2269 3120.

Se billeder af den efterlyste Land Rover Defender, i galleriet herunder: