OPDATERING!

Bilen er blevet fundet og tilbage til rette ejermand, efter at en opmærksom borger havde fundet bilen!

Atter engang må vi takke for de mange delinger, og ejeren er meget glad for at have sin bil igen. En opmærksom borger havde lagt mærke til bilen, som havde holdt parkeret igennem længere tid. En søgning på internettet førte frem til vores efterlysning, og derefter blev ejeren kontaktet!

Du kan finde et billede fra fundet, i galleriet herunder!

Grå Audi S5 savnes fra Haslev

Daniel har kontaktet os, da han savner sin grå Audi S5. Den er blevet stjålet fra Haslev, efter et indbrud hvor nøglen til bilen er blevet stjålet. Indbruddet skete natten til lørdag den 29-08-2020, klokken 04:24.

Den grå Audi S5 er fra 2009, og har masser af særlige kendetegn som gør den unik.

Foran på bilen er den store frontgrill med sort gitter og sorte Audi-ringe. Bilen er sænket en del, og har monteret store 20″ blanksorte fælge med 285/25 20 Landsail dæk. Bag på er der nogle få ting, som får den til at skille sig ud. Den har nemlig foruden de fire sorte udstødningsrør, også en sort hækspoiler og et S5 logo med sorte bogstaver.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

På det ene billede ses Audi’en med en eftermonteret underlæbe på fronten under forkofangeren. Denne underlæbe er dog ikke længere på bilen.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BB 50 126. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Audi S5?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Daniel på Facebook via dette link, eller direkte på telefon 2787 0422.

Se billeder af den efterlyste Audi S5, i galleriet herunder: