fbpx

EFTERLYSNING: Nynne savner sin blå VW Golf R32

Håbet er ikke ude endnu. Bilen er sidst set i Slagelse

Den 8-12-2017, kom en biltyv forbi Sydhavnen i København, hvor han mente, at han skulle have en tidlig julegave med, inden han kørte fra området. Det kostede Nynne Andersson sin højt elskede og specielle Volkswagen Golf 4 R32. Biltyven tog nemlig hendes bil, med hjem.

Siden da, har Nynne lavet utallige opslag på Facebook. Opslag, som til sammen er blevet delt flere tusinde gange. Hver gang, får hun henvendelser fra folk, som har set bilen. Desværre henvender de sig bare, for sent.

Men der er håb endnu. Bilen er her til aften blevet set i Slagelse, og den var påført hendes nummerplader; AZ 44 321. Desværre nåede Nynne og vennerne ikke frem i tide.

EFTERLYSNING: Nynne savner sin blå VW Golf R32, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Sådan kan du genkende den

Hvis du støder på Nynne’s efterlyste bil, så kan den genkendes på den blå farve og de hvide fælge, som udgangspunkt. Ser du den kører, så larmer bilen meget og ryger en del, da den skulle havde været på værksted, men aldrig nåede så langt.

I detaljerne har den soltag, den er sænket og R32 emblemerne har fået glimmer. Og specielt det sidste, er unikt på bilen.

Derudover har den LED-lygter foran forneden i kofangeren, samt Xenon lygter i forlygterne.

Hvis du ser bilen

Nynne sidder klar til at modtage seneste nyt om hendes bil. Og på hendes Facebook side, som du finder lige her, kan du jævnligt følge med i hendes nyeste opslag.

Ser du bilen, så start med at tage et billede af den. Derfra kan man altid efterfølgende se, om det skulle være hendes eller ej. Kontakt derefter Nynne med informationerne, og senest det lokale politi.

Rækkefølgen er sat op således, da mange bilejere som får stjålet deres biler, oplever at Politiet ikke er til meget hjælp. Stort set alle gangene vil politiet først komme ud, hvis du står ved siden af bilen og den holder stille, samt at du er mere end 100% sikker på det er den pågældende bil. Desværre.

Nynne oplever desuden også, at folk først melder ind flere timer eller dage efter, at de har set hendes bil. Så vær sød, at melde det ind med det samme til hende.

Se billeder af bilen i galleriet herunder:
[nggallery id=738]

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.