fbpx

Se baby køre bil

Et sted i Polen har nogle forældre ladet deres baby køre bilen, eller i hvert fald “holde rattet”. Om det er en mand eller kvinde der fører pedalerne vides ikke. Se dette utrolige klip, når der pludselig skal drejes.

Se baby køre bil, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests

Det er ikke unormalt at forældrepar lader deres børn sidde på skødet og have en hånd på rattet, mens man kører på et lukket område eller i meget lav fart. Et forældrepar i Polen er dog gået skridet videre. Her lader de deres meget unge baby “holde rattet” mens de selv styre pedalerne.

Om det er en mand eller kvinde der sidder under denne baby er uvidst, men det er i hvert fald tydelig dumt at lade barnet sidde inde i selve rattet når man kører bil – specielt når man kører i trafikken! For når der så pludselig skal drejes, skal der som bekendt drejes en halv eller en hel omgang – plus mere, hvis man skal uden om nogle forhindringer. Og det er netop hvad der sker her – mens babyen sidder inde i rattet.

Tag et kig på klippet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.