Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Streetrace stoppet efter kørsel med næsten 180 km/t

Tilskuerne stod helt ud til vejen, hvor løbet fandt sted. Aftenen sluttede med en stor kontrol af over 100 biler.

Foto: Arkivfotos

Kørsel med op mod 180 km/t

Der har sent fredag aften i sidste uge, været afholdt et ulovligt streetrace i Brundtlandparken i Toftlund. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Ved dette streetrace blev en færdselsbetjent opmærksom på yderst høj hastighed, som fik ham til at stoppe aftenes finurligheder. Der blev nemlig kørt om kap med hastigheder der blev anslået til at være mellem 160-180 km/t, mens publikum stod helt ud til vejen i rabatten.

Derfor besluttede Syd- og Sønderjyllands Politi at lukke racet, ved at spærre indfaldsvejene til stedet af, som samtidig gav anledning til kontroller af cirka 130 biler og 200 personer.

LÆS OGSÅ: Fans samler ind til pink Audi R8!

Kontrol førte til flere sager

Den store kontrol førte til 27 sager og 10 synsindkaldelser. De mange sager omhandlede blandt andet deltagelse i kap- og væddeløbskørsel, unødig røg og støj fra biler samt fejl ved flere køretøjer.

Hvis man bliver taget i at køre et kap- og væddeløbskørsel, giver det en bøde på 2.000 kroner og et klip i kørekortet. Trods de mange mennesker samlet ét sted, vurderede Syd- og Sønderjyllands Politi ikke, at der var tale om overtrædelse af COVIC19 forsamlingsforbuddet, og derfor blev der ikke givet bøder herfor.

Billederne i galleriet er arkiv fotos, og ikke fra den aktuelle aften

Kilde
Syd- og Sønderjyllands Politi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.