fbpx

Spyshots: BMW 2-Serie Active Tourer Hybrid

Der går ikke længe før BMW sender Hybrid udgaven på markedet

Vi har taget billeder af den kommende BMW 2-Serie Active Tourer Hybrid, da den passerede motorvejen på Amager her til eftermiddag. Bilen fulgtes med en MINI Cooper John Cooper Works Edition, som var tildækket på fronten. Formentlig en facelift udgave. Men da BMW’en så vi kom bagfra med fart på, drejede han fra motorvejen og vi valgte så at tage billede af den og mistede derved MINI’en.

LÆS OGSÅ: Spyshots: BMW 7-serie og X1

Tilbage i november sidste år blev det afsløret, at en Hybrid udgave af 2-Serien ville blive bygget. Og informationerne fra det britiske medie fortalte, at bilen får firehjulstræk i Hybrid udgaven.

BMW 2-Serie Active Tourer Hybrid vil blive en endnu grønnere udgave af den lille MPV. En benzinmotor vil sende kræfter til forhjulene, mens en elektrisk motor vil sende hele 102 hestekræfter og 249 Nm til baghjulene.

Er du stødt på nogle prototyper? Så send gerne billeder til os på Info@Pro-Street.dk med det samme!

Hvad benzinmotoreren helt præcist vil byde på, er endnu usikkert. Men det forventes at blive en 1,5-liters turbo med tre cylinder, som yder omkring 136 hestekræfter og 220 Nm.

Helt tilbage i september 2012, blev en BMW 2-Serie Concept Active Tourer vist frem på Paris Motor Show. Den gang var det en 1,5-liters motor og en elektrisk motor, som til sammen kunne sende bilen til 100 km/t på mindre end otte sekunder. Topfarten var 193 km/t. Hele 29 kilometer kunne den klare, alene på elmotoren. I alt ville den have et forbrug på 2,5 liter / 100 kilometer, med en kombination af de to motorer.

Den endelige udgave forventes at blive lanceret meget snart, og teknologien kommer formentlig også i den lidt større syv-sæders udgave af BMW 2-Serie Active Tourer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.