fbpx

Nu kommer Toyota Yaris med 257 hestekræfter og firehjulstræk

Det bliver uden tvivl den sjoveste Yaris til dato

GR Yaris bliver den kraftigste bil med tre cylindere

Toyota har gennem den seneste tid lanceret en række biler, som er begyndt at være mere frække at se på, og ikke mindst have fede køreegenskaber.

Og nu er GR Yaris modellen altså klar, som bliver den kraftigste bil med en tre cylindret motor. Den yder hele 257 hestekræfter – og så har den firehjulstræk!

Den lille supermini giver dig alt det du ønsker, fra en lille bil. Du får masser af power, en sekstrins manuel gearkasse og firehjulstræk. Under hjelmen er blevet installeret en turboladet 1,6-liters motor, som yder hele 360 Nm!

Topfarten sættes ind ved 230 km/t

Bilen vejer kun 1.280 kilo, og har to Torsen differentiale spær monteret. Der loves en helt særlig oplevelse, til dem der sætter sig bag rattet i den lille super-mini, som går fra 0-100 km/t på mindre end 5,5 sekunder. Topfarten sættes ind ved 230 km/t, med en elektronisk begrænser.

Toyota GR Yaris får også forskellige køre-modes. Her kan der vælges mellem ‘Normal’, ‘Sport’ og ‘Track’. I ‘Normal’ bliver fordelingen mellem front og bag henholdsvis 60:40, mens der i ‘Sport’ tilføres hele 30:70 til bagenden!

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Sølv Volkswagen Multivan forsvundet på Frederiksberg

Skal du på bane og sætter bilen i ‘Track’, så fordeles kræfterne ligelidt mellem de to aksler. Det samme kan også ske når bilen blot er i ‘Normal’ mode, hvor kræfterne kan komme til både hele fronten eller hele bagenden, alt efter omstændighederne for hvor du befinder dig.

Japanerne beholder den fedeste til sig selv

Bare for lige at understrege overfor dig, hvor unik denne GR Yaris er, så har Toyota fortalt at bilen bliver bygget på den helt særlige og nye Motomachi fabrik, hvor der er et samlebånd dedikeret udelukkende til biler med et GR batch på!

Hjemme i Japan kommer der en ‘First Edition’ udgave. Den får en pris på 36.100 dollars, og byder på en række matsorte detaljer rundt om på chassiet. Derudover kommer der en ‘High-Performance First Edition’, som yderligere tilføjer BBS smedede alufælge og mere udstyr.

I Europa må vi nøjes med den 257 hestes udgave, mens man hjemme i Japan tilbyder en lidt kraftigere version med 268 hestekræfter. Og hvis det ikke er nok, så er der altså også en Toyota GRMN Yaris på vej. Den er endnu lettere og har endnu mere power end denne version, og er en ægte rallybil til brug på vejen!

LÆS OGSÅ:
TYVERI: Ford Focus ST får stjålet hjul på Amager

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.