fbpx

Michelin kommer med nyt Pilot Sport 4 sports bildæk

Nu lancerer Michelin det nye sportsdæk Michelin Pilot Sport 4, der tilbyder en unik kombination af sikkerhed, køreglæde og længere levetid

Michelin Pilot Sport 4 – køreglæde og sikkerhed i ét
Michelin Pilot Sport 4 tilhører den nye generation af sportsdæk, der tilbyder en unik kombination af sikkerhed og køreglæde. Dækket tilpasser sig underlaget takket være et samarbejde mellem dækkets struktur, materialesammensætning og det innovative dækmønster baseret på Michelins erfaringer fra motorsport, blandt andet Formula E.

Michelin Pilot Sport 4 indeholder en række innovationer:
– Hurtig og præcis respons:
Den nye Dynamic Response-teknologi består i et bæltelag, der er en hybrid mellem aramid og nylon, som garanterer optimal styrekontrol og respons. Det lette kompositmateriale har høj densitet og er fem gange så stærkt som stål. Dette resulterer i maksimal kontrol af centrifugalkræfterne, og i at dækket bevarer sin kontaktflade mod underlaget, selv ved meget høje hastigheder.

– Sikkerhed og bremseevne på våd vej:
Forbedrede præstationer på vådt underlag takket være en ny gummiblanding med særlige funktionelle elastomerer og silica. Desuden sikres dræning af vandet på vådt underlag effektivt takket være de brede og dybe langsgående kanaler.
– Lang levetid og brændstofeffektivitet:
Den nye gummiblanding bevirker også, at dækkets levetid og brændstofeffektivitet er blevet forbedret sammenlignet med forgængerne.

Er allerede på market
Michelin Pilot Sport 4 lanceres i 19 dimensioner i 17 til 19 tommer i løbet af 2016. De fleste af dimensionerne fås allerede i januar 2016.

Du kan finde de danske priser og købe et sæt eller flere, lige her.

[nggallery id=563]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.