fbpx

Galleri: Route of Sweden 2017 i København

Der er mange superbiler i København i øjeblikket - de kommer fra Route of Sweden!

Du skal ikke blive overrasket, hvis du i dag og i morgen – eller i går – støder ind i en masse superbiler på svenske plader. Der er nemlig tale om Route of Sweden, som er i gang med at køre deres ‘Rally’ ned gennem Sverige, hvor de i øjeblikket er i København.

Hvor man ved andre ‘Rallys’ ser biler i millionklassen, er der ved dette ‘Rally’ også mange biler til nogle hundrede tusinde kroner. Fælles for dem alle er dog, at de alle er performance biler. Derfor er det biler som Ford Focus RS, en masse Nissan GT-R, Lamborghini Gallaro og Huracan, Ferrari 488 GTB og den slags. Der er også en ældre Mercedes-Benz med i feltet, en to personers åben sportsvogn mm.

Route of Sweden 2017
Route of Sweden er et eksklusivt ‘Rally’ på over 120 svenske mil, som strækker sig over 6 dage og 5 nætter.

Der køres fra Stockholm til Jönköping den første dag, hvor efter der køres fra Jönköping til Malmö, og videre derfra til København (hvor bilerne er nu).

LÆS OGSÅ:
VW Group forhandler ramt af stort fælg tyveri

Søndag køres der fra København til Borgholm hvor der overnattes, før bilerne om mandagen køre fra Borgholm til Tylösand hvor det hele afsluttes om tirsdagen.

Koster 24.000 SEK at deltage
Prisen for at deltage i denne slags ‘Rallys’, er ofte noget af en dyr omgang. Men til Route of Sweden, koster det 24.000 SEK at deltage, for to personer i en bil. I prisen indgår også adgang til forskellige baner, hotelovernatning samt morgenmad, to-retters menu med tilhørende drikke, VIP-indgang på forskellige natklubber (ARCH i København) mm.

Du kan læse alt om Route of Sweden lige her.

I galleriet herunder, kan du se bilerne som deltager i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.