fbpx

200 klassiske biler ryger på auktion

En familieejet General Motors forretning, sætter snart 200 klassiske biler på auktion

En gammel familieejet General Motors forretning, sætter nu en hel samling af klassiske biler på auktion.

Bullock Family Collection auktionen vil finde sted den 6 september i byen Grant i Nebraska USA, og den bliver organiseret i samarbejde med VanDerBrink Auctions.

Der vil være udsalg på hele 200 klassiske biler, som skal have nye ejere. Her er der blandt andet en 1931 Ford Model A, en 1934 Ford skolebus, en 1936/1937 Ford Pickup, en 1941 Ford 2-dørs sedan, en 1969 Pontiac GTO Judge, en 1938 Cadillac Model 60 4-dørs sedan, en 1925 Buick 2-personers racerbil, en 1957 Chevrolet Cameo Pickup, en 1959 Cadillac Eureka ligvogn og mange flere.

Bullock familien havde også en restaurering, så de fleste af bilerne er i ret god stand, mens nogle trænger til en kærlig hånd. Dem som trænger, bliver dog solgt med masser af reservedele.

Se galleriet med nogle af de mange biler!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.