fbpx

Fyret lastbilchauffør kører over chefens Ferrari

Kom i diskussion med chefen, og stak så ud i en lastbil for at køre over den hvide Ferrari

Lastbilchauffør blev fyret – og kørte så over chefens hvide Ferrari

En historie er havnet på nettet, som viser en stor amerikansk lastbil, der holder ovenpå en hvid Ferrari GTC4 Lusso.

Historien stammer fra et fragtfirma i Chicago, og hvad der præcist er sket forud for hændelsen, er ikke helt klart endnu.

Umiddelbart lyder historien dog på, at en nyansat lastbilchauffør var blevet lovet en nyere årgang af en lastbil. Men da han ikke havde kørt ret mange transporter hjem i tide, havde han ikke tjent nok til virksomheden og fik derfor ikke sin lovede lastbil alligevel.

Forskellige rygter

Herfra siges det nogle steder, at lastbilchaufføren derefter spurgte chefen, om det var hans Ferrari uden for, som chefen bekræftede, hvorefter at lastbilchaufføren løb ud til den første ledige lastbil, lukkede døren og satte den i gear. Herefter kørte han mod den hvide Ferrari GTC4 Lusso, og endte med at parkere den ovenpå den italienske hingst.

LÆS OGSÅ:
SPYSHOTS: 2020 Audi A3 spottet i København

Andre steder på nettet kan man læse, at det også skyldes at chefen af firmaet havde stoppet betalingen til sine ansatte, hvorefter den ene chauffør her tog konsekvens, og gav tilbage af hvad han synes chefen havde fortjent.

Uanset hvad der er sket, er resultatet tydeligt. En stor hvid lastbil, på toppen af en Ferrari. Lastbilchaufføren blev dog også anholdt straks efter.

Lastbilchaufføren var blevet ansat kun fire dage forud for hændelsen, og havde på den periode kun kørt en enkelt ordre hjem. Dertil siges det, at lastbilchaufføren ikke var helt “stabil” nok til sin jobtitel, hvad der så end ligger i det.

Se billederne i galleriet herunder.

 

 

Via
Motortrend
Kilde
CarScoops

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.