fbpx

Fast and Furious Jetta solgt for 42.000 dollars

 

Auktionshuset Berrett-Jackson har gennemført salget af Fast and Furious Jetta’en

Auktionshuset Barrett-Jackson har haft den velkendte hvide Volkswagen Jetta fra Fast and Furious igennem salget i nat. Den gik for 42.000 dollars (Godt og vel 287.000 dkk).

Bilen er fra 1995 og tidligere ejet af Frankie Muniz. Bagpå bilen er den signeret af filminstruktøren for Fast and Furious, Rob Cohen, samt den afdøde skuespiller Paul Walker.

I filmen mangler bilen bremsekalibre foran, men siden da er der kommet Brembo på den. Derudover har den fået andre dæk, så den nu ikke længere kører på Toyo dæk, men dæk fra Pirelli. Tilmed har sidespejlene fået et andet udseende, til forskel fra hvordan de så ud i filmen.

Det siges at pengebeløbet som bilen fik skrabet ind, var overraskende. For det er stort set bare en standard Volkswagen Jetta (Vento i Europa) fra 1995, med en turboladet 2,0-liters motor og en fire-trins automatgearkasse foruden de mange strafferinger på siderne. I kabinen blev der installeret en Playstation 2 med Gran Turismo 4 bilspillet.

LÆS OGSÅ:
Novitec Lamborghini Urus

Der kommer en film mere
Fast and Furious filmserien er langt fra slut. Indtil nu er der kommet 7 film, men det siges at yderligere tre film vil blive produceret. Den næste film rammer biograferne i april 2017 og bliver instrueret af F. Gary Gray. Filmen får titlen Fast 8, og det kommer nok ikke som den store overraskelse for de fleste.

Fast 8 bliver optaget i New York og har de sædvanlige skuespillere med. Denne gang er det også med Kurt Russel, som får en mere vigtig rolle end tidligere.

[nggallery id=515]

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.