fbpx

Engelsk BMW værksted bygger helt speciel model

BMW & Mini UK Group har måske fat i noget

BMW har i øjeblikket ikke en 3-dørs super-hatchback på sit modelprogram. Bmw & Mini UK Group i Coventry (England) har dog forsøgt at lave det der kommer tættest på at være en M-version af en 1-serie. Udgangpunktet er en BMW M140i, hvortil diverse M2-dele er monteret. M2 delene kommer fra en tidligere forudlykket model. Står man lige foran bilen kan man knap se at der er snakke om en 1-serie. Man kunne i farten godt snydes til at tro at det bare er en M2.

Læs også: G-Power giver M340i flere hestekræfter end en M3

Rykkes der dog en smule til siden kan det ses at der er snakke om noget mere ‘hjemmelavet’. De brede skærme over bagakslen er også fra en M2. De giver bilen et aggressivt look og en del mere ‘stance’. Fra nogle vinkler får de næsten bilen til at ligne en shooting-brake mere end en hatch-back. Fælgende er de samme 5-egede fælge der kendes fra M2.
Bagenden er udstyret med en diffuser med lidt mere aggresivt look end M2 takket være de lodrette finner mellem udstødningsrørende der, i typisk M-stil, er konfigureret i to par af to.

LÆS OGSÅ:
Faceliftet 2021 BMW 5-serie offentliggjort

Desværre finder man i motorrummet ikke N55-motoren fra den første M2 eller S55-motoren fra M2 Competition. Bilen er udstyret med den standard B58 3.0-liters turboladet R6-motor. Den yder 335 hk og 500 Nm, men der er planer om at tune motoren til at ligge i nærheden af 405 hk ligesom M2 Competition.

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
Motor1.com
Kilde
Bmw & Mini UK Group

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.