fbpx

Engelsk BMW værksted bygger helt speciel model

BMW & Mini UK Group har måske fat i noget

BMW har i øjeblikket ikke en 3-dørs super-hatchback på sit modelprogram. Bmw & Mini UK Group i Coventry (England) har dog forsøgt at lave det der kommer tættest på at være en M-version af en 1-serie. Udgangpunktet er en BMW M140i, hvortil diverse M2-dele er monteret. M2 delene kommer fra en tidligere forudlykket model. Står man lige foran bilen kan man knap se at der er snakke om en 1-serie. Man kunne i farten godt snydes til at tro at det bare er en M2.

Læs også: G-Power giver M340i flere hestekræfter end en M3

Rykkes der dog en smule til siden kan det ses at der er snakke om noget mere ‘hjemmelavet’. De brede skærme over bagakslen er også fra en M2. De giver bilen et aggressivt look og en del mere ‘stance’. Fra nogle vinkler får de næsten bilen til at ligne en shooting-brake mere end en hatch-back. Fælgende er de samme 5-egede fælge der kendes fra M2.
Bagenden er udstyret med en diffuser med lidt mere aggresivt look end M2 takket være de lodrette finner mellem udstødningsrørende der, i typisk M-stil, er konfigureret i to par af to.

Desværre finder man i motorrummet ikke N55-motoren fra den første M2 eller S55-motoren fra M2 Competition. Bilen er udstyret med den standard B58 3.0-liters turboladet R6-motor. Den yder 335 hk og 500 Nm, men der er planer om at tune motoren til at ligge i nærheden af 405 hk ligesom M2 Competition.

Via
Motor1.com
Kilde
Bmw & Mini UK Group

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.