Opdateret:

Det var godt nok ikke længe at denne Volkswagen California T4 var forsvundet, før den er fundet igen. Og her kan du netop se hvorfor det er så effektivt, når du deler en efterlysning ud i dit netværk! Læs mere om fundet, på opslaget her, og se billede fra fundet i galleriet i bunden af artiklen:

https://www.facebook.com/ProStreetDKEfterlyst/photos/a.297059551037369/756914955051824/

Naja savner sin røde Volkswagen California T4

Der har været travlt hen over weekenden på Amager, hvor blandt andet to ældre Volkswagen modeller er blevet stjålet. Den ene er denne røde Volkswagen California T4, som er blevet stjålet fra Italiensvej på Amager, mens en anden Volkswagen Golf 1 Cabriolet er forsvundet fra Amagerstrandvej. Dén efterlysning kan du læse her.

De to bilejere kender ikke hinanden, men denne California er set flere gange siden på Amager i områder meget tæt på hvor den er blevet stjålet. Desværre er det ikke lykkes endnu, at få den tilbage til den rigtige ejer.

Da denne røde Volkswagen California T4 forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: CR 34 761. Disse kan naturligvis være skiftet flere gange siden.

LÆS OGSÅ: Volkswagen Golf 1 Cabriolet savnes også på Amager

Bilen kan kendes på den lidt mørke røde farve, de grå/sølv alufælge og det forhøjede tag som i en California (camper bil) kan åbnes op. Inde i kabinen/”bagagerummet”, er der installeret et køkken i bilen. Det er særligt på disse “camper-biler”, der ellers for det normale øje ligner en kassevogn. Bag på bilen er der på billederne monteret et cykelstativ, men det er vigtigt at bemærke at dette stativ IKKE er monteret på bilen i nuværende stund.

Derudover har den et klistermærke med to elge på den ene side og windsurfing på den anden side, som ses på det ene billede. På bagklappen har den også et DK klistermærke.

Den røde California forsvandt fra Italiensvej fredag den 19 juni, hvor den omkring klokken 12:30 pludselig ikke var på sin parkeringsplads længere. Den er siden den forsvandt blevet set rigtig mange gange i de følgende døgn på Amager, i områder meget tæt på hvor den forsvandt. Her kan nævnes at den er set på tankstationen på Vermlandsgade 41 den 21 juni klokken 21:30, og igen på Kirkegårdsvej samt på Amagerstrandvej 38. Derudover er den blevet set i Holmbladsgade og flere gange siden.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Naja direkte på telefon 61 26 93 32, eller på Facebook via dette Facebook link. 

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne røde Volkswagen California T4?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder. (Bemærk at vi har slettet nummerpladerne på billederne, for at mindske forvirringen, da en række af billederne stammer fra tidligere ejer, hvor bilen havde en anden nummerplade):