Prior-Design giver BMW M4 mulighed for at ligne de andre M-biler

Da BMW lancerede 2021 BMW M4 blev der ikke lagt fingrer imellem på de sociale medier når det kom til at kritisere fronten. De lodrette nyrer er ikke ligefrem blevet taget godt imod og det kan da godt tænkes at potentielle kunder er blevet skræmt væk. Men nu er der måske en chance for at BMW M4 kan blive en pæn bil alligevel.

Bodykit producenten Prior-Design har nemlig allerede set en mulighed for at gøre den grimme ælling af en M-bil til en smuk svane. I en video på youtube viser firmaets grundlægger nogen af firmaets ideer til hvordan en ny front og evt. ‘wide body kit’ vil komme til at se ud.

Etableret ekspertise

Firmaet har været velkendt med at fremstille body-kits til alt fra italienske superbiler som Lamborghini Huracan, til små kompakte ‘hot hatches’ som Hyundai I30N. Vi er derfor ret sikrer på at minimum et af firmaet forslag vil blive en realitet.

Nyt er ikke altid bedst

Alle variationerne er lavet uden at ændre på andre paneler så når først de nye designs er færdige vil det ikke være et stort job at udskifte standardfronten med en af de nye. Ønskes der et ‘wide body kit’, vil det selvfølgelig være et mere kompliceret projekt.

De nye design tager lidt forskellig tilgang til layout af de nedre luftindtag. De har dog alle det tilfældes at “nyrerne” er væsentlig mindre. De nye design får den nye BMW M4 til at se langt mere konventionel og elegant ud.

Læs også: Engelsk BMW værksted bygger helt speciel model

Med lige over 500 hk fra en R6-motor og baghjulstræk lader det til at M4 bliver en yderst spændende maskine. Det er dog ikke til at sige hvornår disse “aftermarket” dele vil ramme markedet eller hvor meget de vil koste. Udsigten til de nye dele fra Prior-Design giver dog håb til potentielle M4-købere der, ved første øjekast, er blevet skræmt væk af BMW´s nye design.