fbpx

Tesla Model S får et nyt interiør

Det var også ved at være på tide

En opdateret Tesla Model S er langt om længe på vej på markedet

Tesla Model S var det amerikanske firma´s adgangskort til det mainstream bilmarked. Som en del af deres Q4 indtægt-rapport offentliggjorde Tesla at der snart vil komme en opdateret version af den populære sedan.

Ikke de store ændringer udvendigt

Når det kommer til facelifts kunne man fristes til at starte med at intriducere de nye designelementer i bilens eksteriør. Desværre er der ikke meget at berette. Ud over luftindtaget i bunden af kofangeren foran ligner bilen den nuværende model. Udvendigt er der altså tale om et reelt “facelift”.

Nyt interør giver tiltrængt opdatering

Interiøret har derimod ændret sig. Den vertikale tablet-agtige skærm er væk. Istedet finder man en 17-tommer portræt-orienteret skærm der minder om der kan findes i Model 3 og Model Y. Tesla fortæller at det nye system er markant bedre med 2200×1300 og bedre farvegengivelse. Responsen under interaktion med skærmen er også forbedret. Bag rattet finder man stadigvæk det 12,3-tommer digitale instrument-display.

LÆS OGSÅ:
Lister tager Jaguar F-Pace til nye højder

Læs også: Porsche Taycan tager en lille flyvetur

Den mest iøjenfaldende ændring må være det nye rat. Den futuristiske form minder meget om det rat vi så i Tesla Roadster konceptbilen sidste år. Indikatorene opereres ikke længere fra en stilk bag rattet, men istedet via berøringssensitive knapper på rattets venstre side.

Designet af instrumentbordet er mere oprejst og inkorporerer HVAC systemet fra Model 3. Sæderne har fået tilføjet nye sidestøtter for øget komfort. Passagerene på bagsædet får glæde af en ny skærm monteret i centerkonsollen. De nye ændringer er med til at give den snart ni år gamle elbil en tiltrængt opdatering.

Gælder også Tesla Model X

De omtalte ændringer vil også findes i en opdateret version af Model X. Begge modeller vil få omlagt deres trim-niveauer. “Long-range dual-motor” vil stadig være den billigste version af begge biler og den dyrere “Performance”-version er blevet udskiftet med “Plaid”-versionen.

Der er dog ikke nogen forskel i ydelse mellem to trim-niveauer. Som noget nyt kommer der til Model S en ny “Plaid+”-version senere i år der får glæde af firmaets nye batteri-celler. De nye batterier gør det muligt for en Tesla Model S Plaid+ at kører 628 km på en opladning. 0-100 km/t vil kunne overstås på bare 2 sekunder, eftersom at modellen kommer til at yde op til hele 1.020 hestekræfter!

LÆS OGSÅ:
Legenden Sabine Schmitz er død - 51 år gammel

Priserne

Ifølge konfiguratoren på Tesla Danmark´s hjemmeside starter prisen på Long Range versionen på 694.990 kr. mens Plaid og Plaid+ koster henholdsvis 899.900 kr. og 1.054.990 kr..

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
Tesla
Kilde
motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.