fbpx

Mercedes-AMG viser GT Black Series i ny teaservideo

Den nye AMG GT Black Series ser ud til at være lidt af et monster

Det er cirka 6 år siden at SLS Black Series bragede ind på markedet som spidsen i AMG’s model-lineup. I en ny teaservideo fra Mercedes-AMG giver det tyske firma et første kig på den nye AMG GT Blacks Series. Bilen som skal overtager positionen som den vildeste gadelovlige Mercedes.

Læs også: Mercedes AMG GT 63 S tunet til 880 hk af Posaidon

Den snedige tyv, der i videoen tager en lille ‘joy ride’ i bilen er ingen anden end youtuberen Tim Burton, bedre kendt som Shmee150. Det er intet under at Mercedes har valgt den 32-årige content creator til at promovere den seneste GT. Han har nemlig eget en AMG GT R og har i øjeblikket en AMG GT R Pro og en SLS Black Series i garagen. Så han har en del erfaring med store AMG modeller.

Vi har ikke fået nogen tekniske specifikationer om bilen. Rygter siger dog at den 4,0-liters V8 kunne få tæt på 720 hk og 850 Nm. Andre rygter siger at GT Black Series vil kunne klare Nurburgring nordsløjfen på bare 6 minutter og 58 sekunder.

LÆS OGSÅ:
Porsche 911 Carrera S og Carrera 4S får manuel gearkasse

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Via
Mercedes-AMG
Kilde
motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.