fbpx

Mercedes AMG GT 63 S tunet til 880 hk af Posaidon

Posaidons tuningsprogram giver udsigt til hvad vi kan forvente af hestekræfter fra en potentiel Black Series version

Mercedes AMG GT 63 S er, med 640 hk, allerede en af de vildeste sportssedan GT´er på markedet idag. Den tyske tuner, Posaidon, alligevel valgt at hive endnu flere hestekræfter ud af bilens 4.0-liters bi-turbo V8.
Efter en rekalibrering af ECU´en, montering af nye turboer og et nyt udstødningssystem, sidder den firedørs familiebil på 880 hk og 1200 Nm. Topfarten kan også hæves fra 315 km/t til 367 km/t hvis dækkene på bilen er godkendt.

Navnet på den nye tuningspakke er “Posaidon RS 830+” og koster 24000 euro (lige under 180000 DKK). Der skal dog først lægges 3,2 mio. kroner, som er startprisen på en Mercedes AMG GT 63 S. Den samlede minimumspris er altså 3,38 millioner kroner, hvilket de fleste vil anse for at være rigtig mange penge.
Men hvis man kigger på udvalget af højtydende luksus GT-biler er prisen faktisk rimelig. Sammenlignet med en Ferrari GTC4 Lusso til 5,18 mio. kroner og som kun har 700 hk og 700 Nm, ser AMG´en ud til at være et (næsten) fornuftigt  valg.

Via
Posaidon
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.