fbpx

Mercedes AMG GT 63 S tunet til 880 hk af Posaidon

Posaidons tuningsprogram giver udsigt til hvad vi kan forvente af hestekræfter fra en potentiel Black Series version

Mercedes AMG GT 63 S er, med 640 hk, allerede en af de vildeste sportssedan GT´er på markedet idag. Den tyske tuner, Posaidon, alligevel valgt at hive endnu flere hestekræfter ud af bilens 4.0-liters bi-turbo V8.
Efter en rekalibrering af ECU´en, montering af nye turboer og et nyt udstødningssystem, sidder den firedørs familiebil på 880 hk og 1200 Nm. Topfarten kan også hæves fra 315 km/t til 367 km/t hvis dækkene på bilen er godkendt.

Navnet på den nye tuningspakke er “Posaidon RS 830+” og koster 24000 euro (lige under 180000 DKK). Der skal dog først lægges 3,2 mio. kroner, som er startprisen på en Mercedes AMG GT 63 S. Den samlede minimumspris er altså 3,38 millioner kroner, hvilket de fleste vil anse for at være rigtig mange penge.
Men hvis man kigger på udvalget af højtydende luksus GT-biler er prisen faktisk rimelig. Sammenlignet med en Ferrari GTC4 Lusso til 5,18 mio. kroner og som kun har 700 hk og 700 Nm, ser AMG´en ud til at være et (næsten) fornuftigt  valg.

LÆS OGSÅ:
Jenson Button sikrer Honda's femte rekord
Via
Posaidon
Kilde
Motor1.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.