Muligt salg endte med at koste bilen

Onsdag omkring klokken 14:00, blev Jes fra Albertslund udsat for et tyveri. En svindler som kaldte sig ‘Jesper’, mødte op for at købe den grønne Caravelle, som var til salg.

Her aftaler Jes og køberen, at der skal gives en prøvetur. Så derfor afleverer køberen sine nøgler til hans egen Caravelle T4 som han var ankommet i, som pant, men vender aldrig tilbage med Jes’ grønne minibus. Nøglerne til den anden bil viser sig at være falske, og nu er begge biler væk. Den bil som tyven ankom i, var som sagt også en rød Volkswagen Transporter, som kan kendes ved, at den havde to ekstra lys monteret på fronten.

Da bilen forsvandt, var den monteret med nummerpladerne: AR 33 378. De kan dog være skiftet mange gange siden.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Manglende kølerribbe

Der findes ikke mange af disse ældre Volkswagen Caraveller i netop denne farve, og bilen burde være ret nem at spotte, hvis den kommer kørende i trafikken.

Særlige kendetegn ved lige netop denne bil er, at den mangler en kølerribbe i fronten. Du kan se et billede af netop dette, i galleriet.

Ellers er bilen ret standard, med sorte kofangere foran og bagpå, to døre som kan åbnes op hver sin vej bagpå i stedet for en stor bagklap, den har anhængertræk.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Volkswagen Caravelle?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Jes direkte på Facebook, via dette link.

Se billeder af den efterlyste Volkswagen Caravelle, i galleriet herunder: