fbpx

*FUNDET*: Sami savner sin sorte Seat Leon Cupra

Bilen forsvandt fra indkørslen i Taastrup, lige foran Samis' hus

OPDATERING: Bilen er fundet!

11-06-2020: Der skulle ikke gå lang tid, fra vi slog en af de seneste efterlysninger op, til at den pågældende bil blev fundet!

En skarp læser og følger af vores /EFTERLYST netværk havde set vores opslag, og fundet bilen i Smørum! Derfor gik der under 2 timer fra vi lagde efterlysningen op, til bilen var tilbage til rette ejermand!

Atter engang kan vi ikke sige nok, hvor vigtigt det er med delinger ud i jeres netværk. Denne gang er endnu et eksempel!

Tusinde tak til alle der nåede at dele opslaget, og jeres opmærksomhed!

Se billede af bilen efter fundet, i galleriet her i bunden.


Endnu en mørkelilla Seat Leon Cupra stjålet i København

Det er blot to måneder siden at vi fik et tip om, at Danni fra Amager havde fået stjålet sin Seat Leon Cupra fra en parkeringskælder hvor bilen holdt parkeret. Nu er det sket igen, denne gang fra Taastrup i København.

Tyveriet er sket natten til i dag (09-06-2020), hvor bilen fra Sami er forsvundet fra hans indkørsel ved hans hus. Bilen blev stjålet klokken 01:10, og er om morgenen ved 5-6 tiden blevet set i området omkring Greve af en taxachauffør.

LÆS OGSÅ:
Svinedyr leaset superbil brænder op i Odense

LÆS OGSÅ: Danni savner sin Seat Leon Cupra fra Amager

Da bilen forsvandt var den monteret med de særlige fælge som har den her orange/brune farve. Dertil har bilen monteret en større ‘frontsplitter’ (også kaldet underlæbe) på fronten, som er ret markant. Bag på bilen er der monteret en kofanger med indbygget diffuser og to forholdsvis store udstødningsrør mens der på taget er en større tagspoiler.

Sami fortæller at bilen larmer rigtig meget, så når den kommer kørende bør den være nem at høre og lægge mærke til.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: AT 94 683. De kan naturligvis være skiftet mange gange allerede.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Sami direkte, via dette Facebook link. Du kan også fange ham på telefon: 2627 0232.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne mørkelilla Seat Leon Cupra?

LÆS OGSÅ:
EFTERLYSNING: Tørring Auto savner sin BMW X5

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.