fbpx

EFTERLYSNING: Danni savner sin Leon Cupra

Mørkelilla Leon Cupra stjålet i nat på Amager

Mørkelilla Seat Leon Cupra stjålet fra Amager

Danni fra Amager savner sin mørkelilla (midnight purple) Seat Leon Cupra, efter at den blev stjålet på Amager natten til i dag (14-04-2020). Den forsvandt fra en parkeringskælder i Ørestad, tæt ved Vestamager station. Der var desværre ingen videoovervågning i kælderen. Den forsvandt i tidsrummet mellem 20:00-06:00. I parkeringskælderen blev der i øvrigt også smadret et vindue, på en Nissan Qashqai.

Det er vigtigt at vide, at da bilen forsvandt, var den monteret med 17″ vinterhjul med Pirelli sottozero runflat dæk, og altså ikke de store alufælge som ses på de fleste af billederne. Der er et billede i galleriet, af netop de fælge, som bilen var monteret med på forsvindingstidspunktet. Centerkapslen på de monterede fælge, er af kulfiber og har skriften ‘ProLine’.

Andre særlige kendetegn på den mørkelilla Leon Cupra, er sammensætningen af de røde baglygter, det matsorte (hjemmelakerede) emblem på bagsmækken, bilen er sænket en del med en ‘Lowtec’ gevind undervogn og så havde den fået monteret et nyt udstødningssystem på, kort tid forinden at den forsvandt. Det nye udstødningssystem er de to centerudstødninger, som ses på billederne og de er af mærket ‘Milltek’ og består af et komplet system på 3″. Spejle og hajfinne er blanksorte.

LÆS OGSÅ:
Ny Porsche 911 Turbo S Coupé får over 600 hestekræfter

Danni fortæller at bilen også larmer/brummer en del, da den under motorhjelmen har monteret en Forge indsugning af den dyreste variant, man kan få til disse modeller. Motorcoveret er dog ikke monteret længere, så derfor er de røde tændspoler osv synlige. Selve luftfilterkittet er ret sjældent og dyrt. Derudover har den ikke nogen katalysator.

På de udvendige kendetegn har bilen nogle hvide ridser på venstre hjørne af forkofangeren i bunden, som om at bilen har ramt noget hvidt, samt nogle hvide ridser på venstre spejl.

Billederne viser også små stumper på jorden, som er fra dørlåsen. Det betyder at bilen er blevet brækket op, før den kunne blive startet og forsvinde.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: BB 58 843. De kan naturligvis være skiftet mange gange allerede.

Hvis du ser bilen, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte ejeren Danni direkte, via dette Facebook link. Du kan også fange ham på telefon: 2870 3031.

LÆS OGSÅ:
Dansk bilforretning hiver første McLaren 765LT til landet

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne mørkelilla Seat Leon Cupra?

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder. (Da bilen forsvandt, var den monteret med de to centerudstødningsrør som ses på nogle af billederne):

🤞 HJÆLP MED AT FINDE BILERNE - BLIV EN DEL AF VORES NETVÆRK!

Du kan nemt afmelde dig igen! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.