fbpx

*FUNDET*: Grå Porsche 911 Turbo S savnes fra Holbæk

Jesper har natten til i dag, mistet sin grå Porsche 911 Turbo S

Opdateret:

Det var godt nok ikke længe at den grå Porsche 911 Turbo S var forsvundet, før den er fundet igen. Og her kan du netop se hvorfor det er så effektivt, når du deler en efterlysning ud i dit netværk! Læs mere om fundet, på opslaget her, og se billede fra fundet i galleriet i bunden af artiklen:

🥰🥰🥰BILEN ER FUNDET🥰🥰🥰SÅ hurtigt kan det gå, når bare I deler vores efterlysninger ud i jeres netværk.Vi nåede kun…

Slået op af Pro-Street.dk / EfterlystMandag den 18. maj 2020

Porsche 911 Turbo S stjålet fra Holbæk

Natten til i dag, mandag den 18-05-2020, er der blevet stjålet en grå Porsche 911 Turbo S fra en privatadresse i Holbæk.

Bilen er blevet stjålet fra indkørslen, men uden at der var foregået et indbrud i huset. Ejeren har nemlig stadigvæk begge nøgler til bilen.

Tyveriet skete klokken 01:30 i nat, og bilens GPS tracker blev fundet af tyvene og afmonteret kort derfra ved Holbæk Gokartbane.

LÆS OGSÅ:
Porsche: Cayman GT4 og Boxster Spyder får PDK gearkasse

LÆS OGSÅ: Anden Porsche 911 stjålet på under to døgn

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CA 17 114. Men de kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Bilen kan kendes ved den lysegrå lakering og mørke fælge. Bag fælgene sidder store gule bremsekalibre, og på fordørene er der monteret et ‘911 Turbo S’ klistermærke med gult ‘S’. Hen af siden har bilen de store indsugninger (Turbo S model) samt en større hækspoiler på bagenden. Bilen har derudover tonede ruder hele vejen, pånær forruden.

SE OGSÅ: Her er listen over aktuelle efterlysninger

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Porsche 911 Turbo S?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Jesper direkte, via dette Facebook link.

LÆS OGSÅ:
SPYSHOTS: 2020 Audi A3 spottet i København

Se billeder af den efterlyste bil, i galleriet herunder:

 

Kilde
Facebook

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.