fbpx

EFTERLYSNING: Camilla og Kenneth savner deres Volkswagen Sharan

Blev parkeret ved togstationen om morgenen - var væk om eftermiddagen

Mørkegrå Volkswagen Sharan forsvundet fra Glumsø Station

Fredag den 29. januar blev denne mørkegrå Volkswagen Sharan parkeret på Glumsø Station omkring klokken 06:30. Da den senere skulle hjem igen ved 13:00 tiden, var bilen forsvundet fra parkeringspladsen.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

Den mørkegrå Volkswagen Sharan er ret ordinær i bybilledet, omend der faktisk ikke er så mange af dem på de danske veje.

Så derfor springer den ikke lige ud fra mængden, ved første øjekast. Men det er sket flere gange før, at helt normale biler bliver fundet hurtigt igen – fordi at I er så skarpe når I begiver jer rundt!

Se bare denne sorte Citroën C1, som blev fundet blot en dag efter efterlysningen gik online!

Der er umiddelbart ikke mange særlige kendetegn ved bilen, men den ene sølvliste i venstre side ved den bagerste siderude er knækket, og da den forsvandt var den kørende med de sølvfarvede stålfælge monteret på hjulene, som ses på billederne. Bilen har derudover trækkrog bagpå og de bagerste ruder er tonede.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: CM 89 363. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Volkswagen Sharan?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Kenneth direkte på telefon: 5123 6940.

Se billeder af den efterlyste Volkswagen Sharan, i galleriet herunder:

EFTERLYSNING: Camilla og Kenneth savner deres Volkswagen Sharan, Pro-Street.dk: Online Bilmagasin med Bilnyheder og Biltests FÅ OPDATERINGER OM EFTERLYSTE BILER!

Vi spammer ikke! Læs mere i vores privatlivspolitik

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.