fbpx

*FUNDET*: Katja mistede sin Citroën, mens den var på værksted

Den skulle blot tjekkes igennem forud for et syn - men så mente nogle andre, at de havde mere brug for bilen end hende

FUNDET: Bilen er blevet fundet igen, cirka 27 kilometer fra hvor den forsvandt.

Den har desværre fået en række skader, så ejeren ikke umiddelbart kan køre den fra stedet. I bilen blev fundet flere elementer, som kunne tyde på at en stofmisbruger har benyttet sig i af bilen, i de dage den har været væk.

Det var en patrulje som fandt frem til bilen. Stort tillykke med fundet til ejeren, og MANGE tak endnu engang, for de mange delinger som efterlysningen nåede at få!

Du kan se billederne af skaderne, i galleriet herunder.


Katja mangler sin sorte Citroën C1

Katja havde kørt sin lille sorte Citroën C1 på et værksted forud for et syn, da den forsvandt og endnu ikke er dukket op.

Tyveriet er sket i Stenløse natten til fredag i sidste uge. Bilen havde monteret sorte alufælge af mærket ‘MAK’ (se billede i galleriet) med Continental vinterdæk omkring.

Her kan du se vores liste over aktuelle efterlyste biler

LÆS OGSÅ:
*FUNDET*: Tom savner sin Skoda Fabia Combi

Af særlige kendetegn er venstre side af bagkofangeren præget af nogle tydelige ridser, hvor man kan se ind til det grå plastik. Øverst over forruden, kan man se at der er blevet lavet noget rustarbejde ved at lakken er lidt mat.

Da bilen forsvandt var den monteret med nummerpladerne: YM 47 822. De kan naturligvis være skiftet mange gange siden.

Desværre er det ikke de bedste billeder, som vi er i besiddelse af af bilen. Men vi mener at de er gode nok til at give en ide om, hvordan bilen ser ud.

HJÆLP MED AT FINDE BILEN – DEL ARTIKLEN I DIT NETVÆRK!

Det er sket MANGE gange før allerede, at biler som I deler i jeres netværk, bliver fundet. Så hvorfor ikke også denne Citroën C1?

Hvis du ser bilerne, så kontakt straks det lokale politi. Tag gerne et billede af bilen som det allerførste. Du kan også kontakte Katja direkte på Facebook, via dette link.

LÆS OGSÅ:
Tungvognscenter i stor kontrol: 70 køretøjer standset

Se billeder af den efterlyste Citroën C1, i galleriet herunder:

Redaktionen

Pro-Street.dk Redaktionen udgiver en masse artikler indenfor en bred ramme i bilverdenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.