VIND en Hyundai I30 N med Liqui Moly

Tysk motorolie producent udlodder fræk GTi til en kreativ vinder

Nu kan du stikke afsted med en fræk Hyundai i30 N

Den tyske motorolie producent, Liqui Moly, er i fuld fremmarch med sin digital kampagne ud i hele verden, for at gøre opmærksom på sig selv og ikke mindst deres store udvalg af produkter til bilen. Som led i denne gigantiske kampagne, udlodder de nu en fræk Hyundai i30 N i samarbejde med løbsteamet Engstler Motorsport fra Bayern i Tyskland.

Konkurrencen er forholdsvis simpel, og den bil du kan vinde er ikke bare en ordinær version. Den frække Hyundai i30 N bliver nemlig pakket ind i et fedt og eksklusivt design fra WTCR-serien, så bilen ligner en ægte racer!

Under hjelmen på bilen finder du en 2,0-liters turboladet benzinmotor, som yder hele 275 hestekræfter med ‘Performance’ pakken, som konkurrencebilen er udstyret med. Den har ligeledes 353 Nm som med ‘overboost’ funktionen aktiveret, yder 378 Nm.

De mange kræfter sendes i asfalten via forhjulstræk og en manuel seks-trins gearkasse, og 0-100 km/t klares på 6,1 sekunder mens topfarten sættes ind ved 250 km/t.

LÆS OGSÅ:
Lister tager Jaguar F-Pace til nye højder

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen fra Liqui Moly, skal du være kreativ. Det er dog nemt at komme med i lodtrækningen, for det eneste du skal gøre er at tage et billede af et kreativt såkaldt ‘MyLOQUIMOLY’ øjeblik, og uploade billedet på dette website (Tysk link).

Herefter udvælger Liqui Moly det mest kreative billede fra de deltagende bud, og kåre en vinder blandt de mest originale billeder.

Hvis du vælger at uploade det samme billede herefter på Instagram, kan du benytte hashtagget #MyLIQUIMOLY, og så er du samtidig med i konkurrencen om fem iPhone SE smartphones!

Sidste chance for at deltage i konkurrencen, er den 13-07-2020! Der står umiddelbart ikke noget om, at du ikke kan deltage fra Danmark.

Se den frække Hyundai i30 N med WTCR-looket i galleriet herunder:

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
Politiet sætter ind mod spirituskørsel i sommervarmen
Kilde
Pressemeddelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.