Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/prostree/public_html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

VIND en Hyundai I30 N med Liqui Moly

Tysk motorolie producent udlodder fræk GTi til en kreativ vinder

Nu kan du stikke afsted med en fræk Hyundai i30 N

Den tyske motorolie producent, Liqui Moly, er i fuld fremmarch med sin digital kampagne ud i hele verden, for at gøre opmærksom på sig selv og ikke mindst deres store udvalg af produkter til bilen. Som led i denne gigantiske kampagne, udlodder de nu en fræk Hyundai i30 N i samarbejde med løbsteamet Engstler Motorsport fra Bayern i Tyskland.

Konkurrencen er forholdsvis simpel, og den bil du kan vinde er ikke bare en ordinær version. Den frække Hyundai i30 N bliver nemlig pakket ind i et fedt og eksklusivt design fra WTCR-serien, så bilen ligner en ægte racer!

Under hjelmen på bilen finder du en 2,0-liters turboladet benzinmotor, som yder hele 275 hestekræfter med ‘Performance’ pakken, som konkurrencebilen er udstyret med. Den har ligeledes 353 Nm som med ‘overboost’ funktionen aktiveret, yder 378 Nm.

De mange kræfter sendes i asfalten via forhjulstræk og en manuel seks-trins gearkasse, og 0-100 km/t klares på 6,1 sekunder mens topfarten sættes ind ved 250 km/t.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen fra Liqui Moly, skal du være kreativ. Det er dog nemt at komme med i lodtrækningen, for det eneste du skal gøre er at tage et billede af et kreativt såkaldt ‘MyLOQUIMOLY’ øjeblik, og uploade billedet på dette website (Tysk link).

Herefter udvælger Liqui Moly det mest kreative billede fra de deltagende bud, og kåre en vinder blandt de mest originale billeder.

Hvis du vælger at uploade det samme billede herefter på Instagram, kan du benytte hashtagget #MyLIQUIMOLY, og så er du samtidig med i konkurrencen om fem iPhone SE smartphones!

Sidste chance for at deltage i konkurrencen, er den 13-07-2020! Der står umiddelbart ikke noget om, at du ikke kan deltage fra Danmark.

Se den frække Hyundai i30 N med WTCR-looket i galleriet herunder:

Kilde
Pressemeddelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button

ADGANG BLOKERET

Vi driver dette website af 100% frivillige kræfter, og derfor har vi behov for at vise reklamer til dig i en stærkt begrænset mængde. Reklamerne giver os en indtjening, så vi kan fortsætte med at drive dette website, og du kan komme forbi og få dit daglige fix af bilnyheder. Det håber vi giver mening, for dig.