fbpx

VIDEO: Brabus Rocket 900 er en Mercedes-AMG GT63 S med endnu mere power

V12-motoren udgår og kun 10 eksemplarer bliver bygget. Men du får alligevel 888 hestekræfter og et gigantisk moment!

Brabus er klar med en mega-opgradering til den lyn-hurtige Mercedes-AMG GT63 S

Tunerne fra Brabus i Tyskland, har udgivet det seneste projekt af deres vilde tunings biler, som denne gang er blevet til Brabus Rocket 900, bygget på Mercedes-AMG GT63 S. Den har ikke bare fået nye fælge og bredere skærme, den har også fået en hel del mere power!

Og mens vi går og venter på at Mercedes’ selv lancerer den kommende GT73 Hybrid version, som skulle få omkring 800 hestekræfter, så overhaler Brabus dem altså indenom med deres monster, som yder 888 hestekræfter på en 4,5-liters V8-motor.

Ikke længere en V12 under hjelmen

Normalt når Brabus lancerer deres ‘Rocket’ modeller, så finder vi altid en V12-motor under hjelmen. Men det er altså ikke tilfældet denne gang, eftersom at modellen rummer en 4,5-liters V8-motor.

Modellen vi ser her på videoen og billederne, har fået en fuld ombygning. Og det betyder foruden de tydelige nye fælge og bredere skærme, også en helt masse andet lækkert.

Volkswagen lancerer ny Mk8 Golf GTI Clubsport, med lige under 300 hestekræfter

Oprindeligt har den store V8-motor en slagvolumen på 4,0-liter. Men det er altså lykkes Brabus at opjustere denne motor, til at ende på 4,5-liter. Det er nok ikke noget de fleste klima-forkæmpere, synes godt om. De kan så trøste sig med, at Brabus kun bygger 10 eksemplarer af modellen på verdensplan.

LÆS OGSÅ:
Dahler tuner BMW X7 til M-lignende ydelse

For at øge bilens volumen, er der blevet pillet ved turboladerne og erstattet de originale med nogle hjemmelavede ladere. Dertil er der også kommet en anden kompressor i motorrummet. De ekstra kræfter krævede mere køling til motoren, så derfor er der også kommet nye kulfiber luftindtag på højre og venstre side, for at øge luftindtaget til køling.

Gigantisk moment

Som et resultat af denne enorme ombygning af bilen, ender ydelsen nu helt præcist på 888 hestekræfter og et gigantisk moment på hele 1.250 Nm. Dog vil Brabus gerne skåne bilens drivlinje, så derfor har de installeret en elektronisk begrænser, som gør at den yder 1.050 Nm når pedalen trædes i bund.

I alt giver det en effektforøgelse fra den ordinære GT63 S model på 258 hestekræfter og 150 Nm ekstra.

Den normale GT63 S er allerede blandt de hurtigste 4-dørs biler på markedet, men med denne tunings opgradering fra Brabus, er bilen blevet en helt anden snak.

LÆS OGSÅ:
Ferrari SF90 Spider offentliggjort med lynhurtigt foldetag

0-100 km/t klares på bare 2,8 sekunder mens 0-200 km/t sættes ind ved 9,7 sekunder. Går du planken ud og render fra 0-300 km/t, så kan du gøre det på en tid af bare 23,9 sekunder. Og for igen at beskytte bilen, har Brabus været nødsaget til at begrænse den til 330 km/t, for at tage højde for bilens vægt og ikke mindst dækkene.

Masser af nye detaljer

Foruden den kraftige motor, har Brabus også bygget andre spændende ting på bilen.

Det mest iøjnefaldende må næsten være bilens brede skærme og de store 21-tommer fælge (foran) og 22-tommer fælge (bagpå). Særligt fælgene har et ret unikt design, eftersom at de har indbyggede aerodynamiske elementer i kulfiber.

Undervognen er også blevet sænket 25 mm, hvor der kan tilvælges Comfort eller Sport-køreindstillinger, specielt udviklet af Brabus. Bagpå bilen er der også kommet et nyt udstødningssystem, med fire afgange.

2021 BMW M4 får nyt body-kit af Prior-Design

Kun 10 eksemplarer bliver bygget

Brabus har lovet klima-forkæmperne, at der kun bliver bygget 10 eksemplarer af den aggressive Rocket 900, som hver får unikke specs.

LÆS OGSÅ:
Se priserne for at passere Øresundsbroen

I kabinen bliver det muligt at differencere sig på et utal af muligheder, så kabinen kan blive helt unik.

Og det kommer nok ikke bag på ret mange, at prisen for den fulde opgradering koster nogle knaster. Helt præcist koster Brabus Rocket 900 opgraderingen intet mindre end 435.800 Euro! Og det er altså før diverse afgifter.

– Hvem henter den første hjem, på leasing?

Se billeder af Brabus Rocket 900 i galleriet herunder:

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.