fbpx

TYVERI: Ny Mercedes-Benz mister fælgene i Ørestad

Tyvene har været på spil igen. Nu er endnu en Mercedes' et sæt hjul fattigere

Mercedes-Benz mister hjul, og sættes på reservehjul

Så har der endnu engang været tyveri af fælge og dæk på en tysk bil på Amager. Denne gang er det igen sket i Ørestad, i et af bydelens mange parkeringshuse.

Normalt når vi tidligere har set disse sager opstå, så er bilerne som tyveriet er gået ud over, endt på grønne mælkekasser fra Arla. Men denne gang har tyvene været lidt flinkere, og efterladt et par reservehjul, som bilen er blevet sat på.

Fremgangsmåden ser ud til at have været den samme, da hjulbolte lægger spredt ud over arealet omkring bilen, men nyt er det altså, at den dyre tyske stationcar, er endt på et par reserve hjul.

Muligvis fanget på kamera denne gang

I stort set alle af de tidligere sager vi kender til, er tyverierne foregået i parkeringshuse, hvor der både findes faste parkeringsvagter og endda overvågningskameraer.

Desværre sker det hver eneste gang, at det hævdes at de overvågningskameraer som er monteret enten har været klippet over så de ikke har kunne optage, ellers har de peget den anden vej på det pågældende tidspunkt, eller også har de af ukendte årsager slet ikke optaget på det eksakte gerningstidspunkt.

LÆS OGSÅ:
Politi: Skærpelse for brug af mobiltelefon virker
Nyt i denne sag er, at bilen er blevet efterladt på et par reservehjul. Normalt efterlades disse biler på grønne mælkekasser fra Arla.

Og det kan godt undres at der ikke er mere fokus på kundernes sikkerhed. For en licens til at parkere i disse parkeringshuse i Ørestad på Amager, koster i omegnen af 12.000 kroner om året. Pr. bil.

Men kun få meter fra hvor denne Mercedes-Benz C-Klasse holder parkeret, er der monteret flere overvågningskameraer – så man kan håbe, at de har virket denne gang.

Diskutteres åbent og omfangsrigt på sociale medier

Og lige netop disse priser er med til, at når tyverierne får lov at foregå igen og igen, at debatten i diverse fora på sociale medier, får frit løb.

Her går tonerne højt, og flere brugere kommenterer løs på den dårlige og manglede sikkerhed til trods for den pris de hver især er nødt til at betale, og at der intet er at stille op når tyveriet sker.

Politiet har desværre også ofte et ressourceproblem når disse ting har fundet sted, så det er sjældent at eventuelt overvågningsmateriale bliver sikret til videre bevisførelser.

LÆS OGSÅ:
*FUNDET*: Charlotte mistede sin Mazda på campingpladsen

Forsikringen kan se frem til en omfattende regning

Når disse tyverier sker, og bilerne efterlades på grønne mælkekasser, skal man være hurtigt ude og sikre bilen. For typisk sker det at de grønne Arla-mælkekasser kollapser, få døgn efter tyveriet. Og sker dette, er det med store konsekvenser til følge for forsikringen.

Vi har tidligere hørt om en sag med en ung fyr, som havde sin Audi RS4 parkeret i en aflåst parkeringskælder. Da han kom ned til sin bil, stod den på mælkekasser og hjulene var væk.

Fælge og dæk til denne bil koster alene flere tusinde kroner, men fordi at kasserne også når at kollapse, så går det yderligere ud over bilens skærmkasser, bremseskiver, klodser, undervogn, ophæng, sideskørter, kofangere mm.

Når bilen så skal fragtes væk af et fejeblad, skal den ofte løftes op med kran. Her kan der ske yderligere skader på bilen, da det ikke er den nemmeste manøvre at foretage. Så derfor kan der ofte være en stor regning i sigte til forsikringen, efter at sådan en hændelse her er sket.

LÆS OGSÅ:
*FUNDET*: Grå Porsche 911 Turbo S savnes fra Holbæk

I galleriet herunder kan du se de triste billeder, af det nyeste tilfælde med en Mercedes C-Klasse Stationcar, som mister sine fælge i Ørestad på Amager.

GALLERI: Mercedes-Benz mister fælgene i Ørestad på Amager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.