fbpx

Manhart MH2 GTR giver dig 600 heste under hjelmen

Så er din næste sæson med trackdays reddet til fulde

Fuld gas på kulfiber og Bimmer-striber

Når det kommer til ombygninger af biler, som egentlig allerede er hurtige fra starten, men som du godt vil have noget mere power i og ændre lidt på udseendet, så er Manhart Performance et fint sted at kigge hen, hvis din bil typisk er af mærket BMW, og du gerne vil have den til at skille sig ud fra mængden.

Det er i særdeleshed også tilfældet her, hvor Manhart Performance viser deres nye projektbil frem – Manhart MH2 GTR, som er en ombygget version af den i forvejen hurtige BMW M2 CS.

Manhart MH2 550 er BMW M2 Competition på seriøse steroider

Limited edition

Den super sprøde BMW M2 CS, er et projekt for sig selv. Med sit meget særlige udseende og de mange nye dele som bilen har fået monteret, er bilen ganske unik. Så unik, at der faktisk også kun er bygget et enkelt eksemplar – og den ser du her.

LÆS OGSÅ:
VIDEO: Lastbil spiller Darude Sandstorm med hornet

Den lyn-hurtige coupé har kun kørt 1.900 kilometer, og er derfor sprit ny endnu.

Det mest interessante findes i motorrummet. Under hjelmen finder du den 3,0-liters (2.998) benzin motor, som er blevet pumpet op til at gå fra de standard 450 hestekræfter fra fabrikken, til nu at yde intet mindre end 600 hestekræfter og 830 Nm!

Alle kræfterne sendes til hjulene via den automatiske gearkasse, hvis du kan få dem overført til vejen på dette tidspunkt af året!

For at kunne ramme de mange nye kræfter, er der blevet udskiftet en række dele på bilen. Den har blandt andet fået nye turboladere, ny intercooler og et kulfiber luftindtags system. Dertil er der blevet installeret et nyt rustfrit udstødningssystem bag på bilen, som giver bilen en mere aggressiv lyd gennem de nye kulfiber rørhaler.

Slutteligt er der blevet pillet ved bilens motorstyring for at kunne håndtere de nye dele, mens gearkassen også er blevet forstærket en smule.

LÆS OGSÅ:
Pro-Street.dk Relaunch Party 2013

Køb Manhart MH2 GTR nu!

Manhart Performance har ment at bilen skal længere ned mod jorden. Derfor har de også monteret en H&R undervogn, for at stramme den yderligere op og få den længere ned.

Derudover har de monteret et sæt fede matsorte fælge med Michelin Pilot Sport Cup 2 dæk, i størrelsen 255/30ZR20 foran og 295/25ZR20 bagpå.

Hvis du kunne tænke dig tilsvarende opgraderinger til din BMW M2 CS, så koster hele kittet fra Manhart Performance 18.907,56 Euro, men du kan også købe hele bilen som ses på billederne – så må du dog af med lidt mere. Prisen for hele bilen er nemlig på 149,000.00 Euro, svarende til omkring 917.000 danske kroner! (Uden diverse afgifter).

Hvis du er interesseret i at købe bilen, kan du læse mere om den lige her.

Se billeder af den sprøde Manhart Performance MH2 GTR i galleriet herunder:

Galleri: Manhart Performance MH2 GTR Limited Edition

GÅ IKKE GLIP AF DE NÆSTE HISTORIER

Undgå at gå glip af de næste fede tunings nyheder!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LÆS OGSÅ:
TechArt Porsche 911

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top button

Vi har begrænset din adgang

Pro-Street.dk drives af 100% frivillige kræfter, og ønsker derfor at vise dig en begrænset mængde af reklamer. Det gør vi for, at kunne skabe en minimal indtjening, som gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med dette website. Derfor beder vi dig slå din Ad-blocker fra. Det håber vi giver mening for dig.