Manhart MH2 550 er en lille hidsig lommeraket

Lige siden BMW M2 kom på gaden i 2016, har den ikke fået meget andet end rosende ord fra diverse motorjournalister. Vi har selv haft fornøjelsen af og teste BMW M240i, som var en kæmpe køreoplevelse. Den test kan i naturligvis finde, her på siden.

Men denne artikel handler altså om det monster, som Manhart-Performance (Tidligere Manhart Racing) har skabt.

Manhart MH2 550 er navnet på den lille raket fra det tyske tuningsfirma. I 2019 kan vi se frem til og se en M2 Competition, med motor fra M3/M4. Det skal nok blive en sjov lille bil.

Standard har en BMW M2 Competition rigeligt med kræfter til og være en sjov bil, men det vil Manhart naturligvis gerne gøre lidt vildere og sjovere. Motoren er en 3,0-liters med seks cylinder og 365 hestekræfter. Der er blevet skruet lidt på nogle knapper ude foran, så Manhart MH2 550 nu yder intet mindre end 550 hestekræfter!

På design siden er det første man lægger mærke til, den signatur styling, som Manhart MH2 550 har. Det er en sort lakering, med guld detaljer.

Der er også kommet et Manhart udstødningssystem på, som er afsluttet med et fire kulfiber afgange, to i hver side. Skru op for lyden i videoen med Shmee150 i toppen af artiklen, og hør musikken fra den lækre 3,0-liters rækkesekser.

Manhart MH2 550 er også blevet sænket en smule, det er den blevet gjort med KW gevind undervogn. En Manhart racer skal naturligvis også have et sæt nye fælge, der er her blevet plads til et sæt 21″ sorte fælge med guld detaljer, der giver bilen et mere aggressivt udseende.

Interiøret er meget tæt på standard-kabinen, som vi finder i original modellen. Men der er dog blevet plads til et par Manhart emblemer, på blandt andet rattet.

Tager vi et kig ude foran hvor motoren ligger, er der stort set ikke noget og se, udover hvad der ligner en standard motor i en M2 Competition.

Så hvordan har Manhart fået 550 hestekræfter ud af den lækre 3,0-liters rækkesekser? Svaret er meget enkelt, et par ændringer i ECU’en. Så på dansk en chiptuning, der har udløst et stort potentiale i motoren.

Manhart MH2 550 yder 550 hestekræfter og 590 Nm.

0-100 km/t tiden er desværre ikke opgivet.

[nggallery id=976]